کد خبر : 195212
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۳ - 17:28
دسته‌بندی : اخبار ویژه، ورزشی
چاپ

بایرن مونیخ: کریس رونالدو را نمی خواهیم

حسن صالح حمیدزیچ، مدیر ورزشی بایرن مونیخ شایعات تلاش این تیم برای جذب کریستیانو رونالدو را رد کرد.

بایرن مونیخ: کریس رونالدو را نمی خواهیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی و ۳۷ ساله منچستریونایتد تنها بعد از یک سال حضور در ترکیب این تیم قصد جدایی دارد و حتی در تمرینات پیش فصل شیاطین سرخ نیز غیبت کرده است. در روزهای اخیر از تیم هایی چون بایرن مونیخ، چلسی و حتی رم و ناپولی نیز به عنوان مشتریان احتمالی کریستیانو رونالدو نام برده شده، اما به نظر می رسد باشگاه آلمانی حداقل فعلا چنین قصدی ندارد.

شب گذشته و در خیابان یکی از هواداران بایرن مونیخ از حسن صالح حمیدزیچ در مورد احتمال جذب کریستیانو رونالدو سوال می کند و پاسخ او منفی است. فیلم این مکالمه کوتاه منتشر شده و بدین ترتیب به نظر می رسد باید نام بایرن مونیخ را از مشتریان احتمالی کریستیانو رونالدو در فصل تابستان امسال خط زد.

نشریه بیلد در گزارشی مدعی شد مدیران باشگاه بایرن مونیخ حتی در صورت فروش روبرت لواندوفسکی در فصل تابستان نیز کریستیانو رونالدو را هدف قرار نداده و برای جذب این ستاره پرتغالی اقدام نمی کند. اما در پرونده لواندوفسکی، بایرن به دلیل رفتار گیج کننده و عجیب از سوی مهاجم و باشگاه اسپانیایی، تلاش می کند تا قیمت را تا بیشترین حد ممکن بالا برده و سود خوبی از فروش ستاره لهستانی خود داشته باشد.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است