کد خبر : 194892
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۸ - 00:29
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

هشدار جدی قالیباف به دولت رئیسی

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یک درصد از ۹ درصد درامد مالیات بر ارزش افزوده سهم وزارت بهداشت است و باید در ۱۵ ام هر ماه این رقم به صورت مستقیم برای این وزارت واریز شود.

هشدار جدی قالیباف به دولت رئیسی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدباقر قالیباف در نشست امروز (سه‌شنبه ۷ تیرماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به پیگیری نمایندگان درباره واریز نشدن سهم ۱۰ درصدی وزارت بهداشت از سرفصل هدفمندی یارانه ها و نیز سهم یک درصد این حوزه از درامد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده گفت: سهم یک درصدی وزارت بهداشت ازمالیات بر ارزش افزوده باید ۱۵ ام هر ماه به صورت مستقیم برای این وزارتخانه واریز شود و این مسئله هیچ جای تاخیر یا بحث دیگری ندارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی گلایه ها از پرداخت نشدن سهم حوزه سلامت از درامدهای مالیات بر ارزش افزوده گفت: یک درصد از ۹ درصد درامد مالیات بر ارزش افزوده سهم وزارت بهداشت است و باید در ۱۵ ام هر ماه این رقم به صورت مستقیم برای این وزارت واریز شود و اگر این رقم در زمان مقرر برای حوزه سلامت واریز نشود به صورت جدی و صریح مسئله را پیگیری می کنیم.

وی تاکید کرد: همانطور که هفته گذشته در صحن مجلس نیز تاکید کردم این مبلغ باید به صورت منظم در نیمه هر ماه واریز شود و اگر چنین نشود این مسئله را به صورت ویژه و صریح پیگیری خواهم کرد.

رئیس مجلس همچنین با انتقاد از اینکه ۱۲ میلیون مترمربع در حوزه سلامت ساختمان‌های مربوط به طرح‌های نیمه تکمیل و رها شده داریم، اظهار کرد: این شرایط در حالی است که با یک برنامه دقیق در دهه گذشته حداقل نیمی از پروژه های امکان رسیدن به بهره برداری و ارائه خدمات به مردم را داشت اما متاسفانه این مسئله مورد توجه قرار نگرفت.

قالیباف در همین زمینه با بیان این که متاسفانه به نظر می رسد به دلایل مختلف، قدرت حل مسئله را در عرصه های گوناگون از دست داده ایم، تصریح کرد: اگر چه مشکلات را تشخیص می دهیم و امکان حل و فصل آن را داریم اما قدرت حل مسئله نداریم و این مشکلی جدی است که نتیجه نحوه حکمرانی ما در کشور است و این شیوه باید تغییر کند تا بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

وی در ادامه این آسیب شناسی از شیوه حکمرانی کشور به زمان تدوین برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و با اشاره به تاثیر این برنامه در مدیریت مشکلات مختلف کشور گفت: در تدوین برنامه هفتم باید مراقبت کنیم که مثل گذشته آرزوها به قانون تبدیل نشود، بلکه با تمرکز بر مشکلات اساسی کشور به نحوی برنامه نویسی کنیم که این برنامه بتواند کشور را از شرایط کنونی خارج کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب برای مسئله محور بودن برنامه هفتم گفت: اگر در برنامه هفتم به ۳ تا ۴ مسئله اصلی کشور توجه کنیم، می توانیم اطمینان داشته باشیم که این موارد در برنامه حل و فصل خواهد شد که به رفع بسیاری از مشکلات منجر می شود.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه: هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان نداریم/ مسائل این کشور مربوط به خود لبنانی‌ها است
سخنگوی وزارت خارجه: هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان نداریم/ مسائل این کشور مربوط به خود لبنانی‌ها است

بقائی در خصوص اظهارات وزیر امور خارجه لبنان در خصوص آمادگی برای مذاکره با وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما با لبنان رابطه خوبی داریم و سفارتخانه‌های دو کشور فعال هستند. روابط ایران و لبنان همواره طولانی، مبتنی بر احترام متقابل و متکی بر منافع مشترک بوده است.

سردار رمضان شریف: نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده
سردار رمضان شریف: نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده

رییس مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دقاع مقدس و مجاهدت های سپاه با بیان این که نگاه نسل جدید به مقوله امنیت تغییر کرده است گفت:حوادث اخیر به نسل جوان و نسل زد نشان داد که دنیای واقعی متفاوت از تصویرسازی‌های فضای مجازی است.

مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس تهران
مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس تهران

براساس استاندار‌های موجود عملا باید تهران هم تعطیل می‌شد، اما آموزش و پرورش در جلسه روز گذشته کارگروه کاهش آلودگی هوای استان به شدت مخالف تعطیلی مدارس بود برای همین بعد از کمی بحث و تبادل نظر تصمیم گرفته شد که پایتخت تعطیل نشود!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است