کد خبر : 194882
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۸ - 00:07
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

مصوبه تعیین ضریب حقوق کارکنان و بازنشستگان ابلاغ شد

معاون اول رئیس‌جمهور با امضای مصوبه اصلاحی مربوط به تعیین ضریب حقوق کارکنان و بازنشستگان دستگاه‌ های اجرایی در سال ۱۴۰۱، آن را ابلاغ کرد.

مصوبه تعیین ضریب حقوق کارکنان و بازنشستگان ابلاغ شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور با امضای مصوبه اصلاحی مربوط به تعیین ضریب حقوق کارکنان و بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۱، آن را ابلاغ کرد.

هیئت وزیران در جلسه مورخ یکم تیر ۱۴۰۱، به منظور رفع ایراد و تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، با پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس‌جمهور مبنی بر اصلاح مصوبه مربوط به تعیین ضریب حقوق کارکنان و بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۱ موافقت کرد.

اخبار مرتبط:
شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!
شهردار منطقه ۱۲ تهران برای کنترل حجاب در بازار تهران قرارگاه تشکیل داد!

شهردار منطقه ۱۲ تهران از ایجاد قرارگاه فرهنگی مشترک، تدوین آیین‌نامه اخلاقی برای فعالان بازار، طراحی برنامه‌های فرهنگی ویژه جوانان و نظارت بر رعایت حریم‌های اسلامی در بازار خبر داد.

چرا خرافات، طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟
چرا خرافات، طلسم و دعانویسی در جامعه اینقدر رواج یافته است؟

حجت‌الاسلام علوی طهرانی که در ۲۹سال گذشته امام جماعت یک مسجد مهم در تهران بوده است، اخیراً گفته است: زمانی ۹۰درصد پرسش‌های مردم اعتقادی بود، ولی امروز از صد سوال، صد و ده سوال! راجع به طلسم و خرافات است؛ به تعبیر او «این فاجعه است».

تیراندازی مرگبار به یکی از معتمدین ایرانشهر
تیراندازی مرگبار به یکی از معتمدین ایرانشهر

شامگاه چهارشنبه یکی از معتمدین روستای «چاه جمال» ایرانشهر هدف تیراندازی افراد ناشناس مسلح قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است