کد خبر : 194789
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ - 10:03
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

مغز متفکر بارسلونا در راه پرسپولیس

گفته می‌شود یکی از گزینه‌های مدنظر یحیی گل محمدی برای دستیاری‌اش خسوس کاساس مربی اسبق بارسلونا است.

مغز متفکر بارسلونا در راه پرسپولیس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برای فصل بیست و دوم لیگ برتر، دستیاران یحیی گل محمدی از پرسپولیس جدا شدند و مربی سرخپوشان در حال جمع کردن یک کادرفنی جدید است. حمید مطهری، داود فنایی و رحیم پور از جمع کادرفنی پرسپولیسی ها جدا شدند و دو مربی خارجی به عنوان بدنساز و مربی دروازه‌بان‌ها به جمع حلقه کادرفنی گل محمدی اضافه شدند.

حالا خبر می‌رسد که گل محمدی برای دستیاری اش و نفر دوم نیمکت خود به دنبال خسوس کاساس مربی اسبق بارسلونا است. کاساس ۴۸ ساله در اسپانیا و بارسلونا دستیار لوییز انریکه بود، همچنین این مربی سابقه مربی گری در تیم های واتفورد و کادیز و ایبار را نیز در کارنامه دارد.

کاساس ارتباط خیلی خوبی با په په لوسادا بدنساز جدید پرسپولیس دارد و گفته می‌شود یحیی می‌خواهد با استفاده از په په، کاساس را راضی به آمدن به پرسپولیس کند.

اخبار مرتبط:
پای فردوسی‌پور به فوتبال برتر و شبکه سه باز شد!
پای فردوسی‌پور به فوتبال برتر و شبکه سه باز شد!

سرمربی تیم‌ملی مهمان برنامه فوتبال برتر بود.

شورای نگهبان لایحه مربوط به حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی را رد کرد
شورای نگهبان لایحه مربوط به حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی را رد کرد

شواری نگهبان لایحه نظام باشگاه داری ارجاع‌شده از سوی مجلس را تقریبا به صورت کامل رد کرد، در این لایحه بند مربوط حق پخش نیز وجود داشت.

قهرمانی جهان با مهدی طارمی دوزار نمی‌ارزد!
قهرمانی جهان با مهدی طارمی دوزار نمی‌ارزد!

حمید درخشان با انتقاد شدید از عملکرد تیم ملی و فدراسیون فوتبال، از نبود تصمیم‌گیری، ضعف کادر فنی و از دست رفتن اقتدار مربیگری در تیم ملی سخن گفت و تغییرات فوری را تنها راه نجات فوتبال ایران دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است