کد خبر : 194668
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۴ - 12:37
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

ممنوعیت صدور ویزای آمریکا برای کسانی که کارت پایان خدمت سپاه دارند، حذف شد

ممنوعیت صدور ویزای آمریکا برای کسانی که خدمت سربازی اجباری خود را در سپاه پاسداران سپری کرده‌اند، حذف شد.

ممنوعیت صدور ویزای آمریکا برای کسانی که کارت پایان خدمت سپاه دارند، حذف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وزرای خارجه و امنیت داخلی و دادستان کل آمریکا به ماموران مرزبانی اجازه دادند در صورتی‌که این افراد تهدیدی علیه امنیت ملی محسوب نمی‌شوند، روادید سفر به آمریکا برای‌شان صادر شود.

این دستورالعمل می‌تواند بر روند صدور ویزا برای کسانی که به دلیل خدمت وظیفه در سپاه پاسداران از دریافت ویزای آمریکا محروم شده‌اند، اثرگذار باشد.

بنابر گزارش نشریه رسمی اطلاع رسانی‌ دولت آمریکا، در دستورالعمل این وزارت‌خانه‌ها آمده است که این متقاضیان صدور ویزا می‌بایست ثابت کنند که خدمت سربازی‌شان داوطلبانه نبوده است و آنها تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا نیستند.

همچنین در این دستورالعمل که بدون اشاره مستقیم به نام سپاه پاسداران ایران آمده است که صدور ویزا برای چنین افرادی پس از انجام “تمامی بررسی‌ها” درباره سابقه‌شان و تحقیقات امنیتی کامل بلامانع است.

اخبار مرتبط:
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم
مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از یک مقام امنیتی حماس نوشت: این گروه حدود ۸۰ درصد از کنترل خود بر نوار غزه را از دست داده و اکنون طایفه‌های مسلح در حال پر کردن این خلأ هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است