کد خبر : 194462
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۱ - 09:50
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مهدی طائب: «روحانی» مواد مخدر به مملکت تزریق می کرد

رئیس قرارگاه عمار با اشاره به جراحی بزرگ اقتصادی دولت رئیسی تصریح کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی مواد مخدری بود که دولت قبل به مملکت ما تزریق کرده بود، اما آیت الله رئیسی در صدد اصلاح این روند برآمد و همه باید در این مسیر به ایشان و دولت کمک کنند.

مهدی طائب: «روحانی» مواد مخدر به مملکت تزریق می کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب رئیس قرارگاه عمار پیش از ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید که در سالن بیداری اسلامی جامعه الزهرا (س) برگزار شد، گفت: امروز بالاترین تکلیف همه آحاد جامعه خصوصاً نخبگان حوزوی و دانشگاهی جهاد تبیین و همراه کردن مردم با انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه هیچ حرکت حق و باطلی به پیروزی نرسیده مگر با حمایت و همراهی مردم عصر خود، ابراز کرد: هر نظام حق یا باطلی اگر از همراهی مردم برخوردار باشد به پیروزی خواهد رسید چنانکه جبهه باطل در محرم ۶۱ و معاویه و عمرعاص ها از همراهی مردم و در سوی دیگر انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ نیز با همراهی مردم به پیروزی رسیدند.

همراهی مردم هر جبهه ای را به پیروزی می رساند

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: هر جبهه ای که فکر مردم را پر کرده باشد از همراهی آنان نیز برخوردار خواهد بود از همین رو دشمن تمام تلاشش را برای مسخر کردن اذهان جامعه به کار گرفته است.

مسؤول قرارگاه عمار با بیان اینکه دشمن در عرصه نظامی و جنگ روی زمین دستها را به نشانه تسلیم بالابرده است، خاطرنشان کرد: دشمنان نظام اسلامی به ذهن ما امید بسته اند که به ملت ما واژه نمی توانیم و نمی شود را تفهیم کنند، دشمن اگر ذهن ما را تسخیر کند به پیروی خواهد رسید.

امروز همه می دانند امنیت منطقه با ایران است

وی با بیان اینکه ایران در کنار هر کشوری بایستد، قطعاً پیروزی با آن ها خواهد بود، عنوان کرد: امروز همه می دانند امنیت منطقه با ایران است و کوچکترین حرکتی با شدیدترین پاسخ ها روبه رو خواهد بود و دنیا این را متوجه شده اند که پیروزی جبهه مقاومت به دلیل ایستادن و ایستادگی ایران در کنار آن ها است.

وی تاکید بر اینکه سرود سلام فرمانده ادله ای برای توجه مردم به ظهور امام زمان (عج) است، ابراز کرد: پرچمدار این ظهور جمهوری اسلامی است و دشمن همه تلاشش را به کار بسته که بگوید شما نمی توانید و دست از فعالیت بکشید.

ارز ۴۲۰۰ تومانی مواد مخدری بود که دولت قبل به مملکت ما تزریق کرد

حجت الاسلام والمسلمین طائب با اشاره به جراحی بزرگ اقتصادی دولت رئیسی تصریح کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی مواد مخدری بود که دولت قبل به مملکت ما تزریق کرده بود اما آیت الله رئیسی در صدد اصلاح این روند برآمد و همه باید در این مسیر به ایشان و دولت کمک کنند.

وی ادامه داد: آنچه در کف بازار می بینید اثر ترک اعتیاد است که اگر جامعه ۸ ماه این درد را تحمل کند نتیجه و ثمرات آن را خواهد دید.

رئیس قرارگاه عمار راحت ترین، تنبل ترین و کشنده ترین درآمد برای ایران را درآمد نفتی برشمرد و اظهار کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی همه چیز را به تعطیلی می کشاند و به میزان تعطیلی تولیدات درآمد ارزی ما سیرنزولی پیدا می کرد و از آن سو نیازهای ارزی ما بالاتر می رفت و نهایتاً باید ارز ۴۲۰۰ بیشتری تزریق می کردند که با این رویه تقریباً به تعطیلی تولید رسیده بودیم.

حجت الاسلام والمسلمین طائب با اشاره به اینکه آقای رئیسی آبروی خود را به میدان آورده است، تصریح کرد: این مسیر سخت است اما راهی بجز این مسیر نداریم.

وی با تاکید بر اینکه مردم ما دقیقاً مخالف مردم کوفه هستند، خاطرنشان کرد: اگر چه لسان مردم گاهی تند و تیز و بر ضد دولت می باشد اما در هنگامه نیاز در یک ۲۲ بهمن به میدان آمده و از خون شهدا و نظام اسلامی تمام قد به دفاع می ایستند لذا باید به مردم آگاهی و بصیرت داد.

اخبار مرتبط:
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،

موسویان نوشت: «روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد با وجود اینکه ایران چند دهه تحت تهدید حمله نظامی دو قدرت اتمی آمریکا و اسرائیل قرار داشت و نهایتا هم مورد حمله این دو کشور قرار گرفت. اما به هند پیشنهاد ۱۱۷ فروند سوخو-۳۵ M و تولید مشترک سوخو-۵۷ با انتقال کامل فناوری را به هند داده در حالیکه هند متحد آمریکا است.»

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد
ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد

رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهای ارتش این رژیم طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته، شناسایی و دستگیر کرده است.

سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند
سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند

نکته قابل توجه این است که امروزه نفوذ صرفا به شکل کلاسیک جاسوسی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است