کد خبر : 194318
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ - 14:23
دسته‌بندی : اخبار ویژه، ورزشی
چاپ

جانشین مجیدی امشب به تهران می‌آید

با دستور مدیرعامل باشگاه استقلال، زمین‌های تمرینی فصل آینده این تیم آماده رونمایی در حضور سرمربی جدید شد.

جانشین مجیدی امشب به تهران می‌آید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ باشگاه استقلال با سرمربی جدید خود به توافق دست یافته و گفته می‌شود این مربی به احتمال قوی امشب وارد تهران خواهد شد.

با دستور مدیرعامل باشگاه استقلال زمین‌های چمن مجموعه ورزشی انقلاب و کمپ حجازی که برای فصل آینده میزبان تمرینات استقلال خواهد بود، آماده بازدید سرمربی جدید این تیم شد.

جانشین فرهاد مجیدی یکی از اصلی ترین کارهایی که در سفر کوتاه‌مدتش به تهران خواهد داشت، بازدید از امکانات تمرینی این باشگاه است که دو زمین تمرینی هم در بین این امکانات قرار دارند.

اخبار مرتبط:
مجتبی جباری سرمربی مس رفسنجان شد
مجتبی جباری سرمربی مس رفسنجان شد

سرمربی فصل گذشته استقلال تا ساعات آینده هدایت مس رفسنجان را در دست می‌گیرد.

«دنیس اکرت» به‌زودی در تیم ملی ایران/ دورگه ایرانی – آلمانی و برادرزاده‌ بازیگر مشهور سینما!
«دنیس اکرت» به‌زودی در تیم ملی ایران/ دورگه ایرانی – آلمانی و برادرزاده‌ بازیگر مشهور سینما!

در روزهای اخیر، بار دیگر شایعه‌ی حضور یک بازیکن دو ملیتی در تیم ملی مطرح شده؛ نام این بازیکن «دِنیس اِکِرت آیِنسا» است. مهاجمی با سابقه حضور در لالیگا که این روزها برای استانداردلیژ در لیگ بلژیک بازی می‌کند.

رسانه بلژیکی: مهدی طارمی از قلعه‌نویی بیشتر برای «تیم ملی» تصمیم‌گیری می‌کند
رسانه بلژیکی: مهدی طارمی از قلعه‌نویی بیشتر برای «تیم ملی» تصمیم‌گیری می‌کند

یک رسانه کشور بلژیک در مطلبی تحلیلی درباره تیم ملی فوتبال کشورمان، مدعی شد که مهاجم تیم ملی ایران از قلعه‌نویی بیشتر برای «تیم ملی» تصمیم‌گیری می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است