کد خبر : 194309
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ - 13:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

آصفری: استیضاح وزیر صمت جدی نیست

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت جدی نیست زیرا حدنصاب لازم را برای استیضاح ندارد.

آصفری: استیضاح وزیر صمت جدی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدحسن آصفری در خصوص استیضاح فاطمی‌امین وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در حال حاضر شرایط برای استیضاح وزیر صمت مناسب نیست و امیدوار نیستیم فردی بهتر از ایشان این وظیفه را برعهده بگیرد. لذا بعید می‌دانم موضوع استیضاح در دستور کار مجلس باشد.

وی با اشاره به کارت زرد مجلس شورای اسلامی به وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: فاطمی امین یکی از وزرای موفق دولت بوده و بخشی از ناکارآمدی‌ها برعهده وزارت جهاد کشاورزی است. در حال حاضر مسئول قیمت‌گذاری‌ها وزارت جهاد کشاورزی است که باید پاسخگوی افزایش قیمت کالاهایی که خوراک مردم است.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: به نظر من فاطمی‌امین در شرایطی نیست که استیضاح شود، ایشان یکی از وزرای توانمند در دولت سیزدهم است.

اخبار مرتبط:
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

بهزاد نبوی: پزشکیان می‌گوید هرچه رهبری بگوید گوش می‌‌کنم؛ همه روسای‌جمهور همینطور بودند اما بعضی می‌گویند این را نگویید!
بهزاد نبوی: پزشکیان می‌گوید هرچه رهبری بگوید گوش می‌‌کنم؛ همه روسای‌جمهور همینطور بودند اما بعضی می‌گویند این را نگویید!

بهزاد نبوی گفت: پزشکیان می‌گوید هر چه رهبری بگوید من گوش می‌کنم. همه (روسای جمهور) هم همین‌طور بودند. از آقای هاشمی گرفته تا به امروز همه روسای جمهور به‌رغم کمی بحث و گفت‌وگو (نظر رهبری را پذیرا بودند).

کشاورز زاده، سفیر پیشین ایران در چین: عراقچی در سفر خود به عربستان، حامل پیامی مهم است
کشاورز زاده، سفیر پیشین ایران در چین: عراقچی در سفر خود به عربستان، حامل پیامی مهم است

محمد کشاورز زاده، سفیر سابق ایران در چین تأکید کرد: «‏سفر ‎عراقچی به عربستان در آستانه سفر ‎ترامپ و نیز مذاکرات غیر مستقیم ‎ایران و ‎امریکا و متعاقب آن شرکت در اجلاس گفتگوی ایران - عرب در دوحه حاکی از نقش ایران در تحولات منطقه‌ای است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است