کد خبر : 194261
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ - 09:00
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس : دولت رئیسی در حوزه مذاکرات برنامه دقیقی نداشت

آصفری گفت: عملکرد دستگاه دیپلماسی در مذاکرات می‌توانست بهتر از این باشد و می‌شد شاهد مذاکراتی محکم‌تر باشیم.

نماینده مجلس : دولت رئیسی در حوزه مذاکرات برنامه دقیقی نداشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک سال از انتخاب سید ابراهیم رئیسی می‌گذرد و حدود ۱۰ماه از شروع به کار دولت سیزدهم. به این بهانه بد نیست ارزیابی‌ای کلی از عملکرد دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم داشته باشیم.

محمدحسن آصفری، نماینده مجلس و تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره عملکرد دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم گفت: «عملکرد دستگاه دیپلماسی دولت در مجموع مثبت ارزیابی می‌شود به جز در بحث مذاکرات که می‌توانستیم بهتر عمل کنیم و تا اینجای کار هنوز نتیجه لازم به دست نیامده است اما به هر روی در ابعاد دیگر دولت توانست اقدامات خوبی داشته باشد؛ از جمله آنکه در دولت سیزدهم ارتباطات منطقه‌ای گسترش یافت و دولت توانست با کشورهای همسایه ارتباطات خوبی بگیرد؛ موضوعی که در دولت گذشته به هیچ وجه شاهدش نبودیم و دولت‌های یازدهم و دوازدهم همه توجه‌شان به کشورهای غربی بود و هیچ ایده‌ای جز ارتباط با غربی‌ها نداشتند».

او ادامه داد: «دولت کنونی در حوزه شرق آسیا هم اقدامات خوبی انجام داد و عضویت ایران در پیمان شانگهای یک دستاورد بزرگ بود یا انعقاد پیمان‌های راهبردی بلندمدت که بسیار مهم است.».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «متأسفانه دولت قبل همه‌چیز را به برجام گره زده بود و به یاد داریم که رئیس‌جمهور وقت می‌گفت که آب‌خوردن مردم هم در گرو برجام است. دولت کنونی این نگاه را کنار گذاشت و اقتصاد داخلی را به برجام گره نزد».

آصفری در پایان گفت: «البته باید گفت که عملکرد دستگاه دیپلماسی در مذاکرات می‌توانست بهتر از این باشد و می‌شد شاهد مذاکراتی محکم‌تر باشیم. به نظر می‌رسد که دولت در حوزه مذاکرات برنامه دقیقی نداشت و با علم به آنکه زیاده‌خواهی‌های غربی‌ها با محور آمریکا باعث ایجاد مشکلات زیادی در مسیر به نتیجه‌رسیدن مذاکرات شد اما در عین حال ما هم می‌توانستیم به شیوه بهتری مذاکرات را پیش ببریم».

اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است