کد خبر : 194200
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۹ - 12:28
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

نماینده چابهار خطاب به نماینده اصفهان: اگر یک جو غیرت داشتی بحث «ازدواج بین‌المللی» را مطرح نمی کردی!

نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی از نماینده اصفهان خواست تا به دلیل طرح راهکار «ازدواج بین‌المللی» از پیشگاه ملت ایران عذرخواهی کند.

نماینده چابهار خطاب به نماینده اصفهان: اگر یک جو غیرت داشتی بحث «ازدواج بین‌المللی» را مطرح نمی کردی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معین الدین سعیدی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس، در تذکری در واکنش به اظهارات امیرحسین بانکی پور نماینده اصفهان و رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت درباره ارائه راهکارهایی برای ازدواج دختران مجرد و مشخصاً راهکار «ازدواج بین‌المللی»، خطاب به او اظهار کرد: چرا این مسائل را مطرح می‌کنید؟ کسی که یک جو غیرت دینی دارد مگر می‌شود بگویید که بانوان این سرزمین بروند با اتباع دیگر ازدواج کنند؟ کاش این را اصلاح می‌کردید و کاش در مقابل ملت بزرگ ایران عذرخواهی می کردید؟

وی تاکید کرد: ما چرا باید برای بانوان ایرانی تصمیم بگیریم؟ خواهش می کنم برادر عزیزم از پیشگاه ملت ایران عذرخواهی کند.

گفتنی است در حالی که نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز یکشنبه، مشغول بررسی موادی از طرح اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری بودند، به یک‌باره نمایندگان زن مجلس مقابل صندلی امیرحسین بانکی‌پور نماینده اصفهان و رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس شورای اسلامی حاضر شده و انتقاداتی را به صحبت‌های اخیر او درباره توصیه‌اش پیرامون ازدواج بین‌المللی دختران مجرد مطرح کردند؛ انتقاداتی که به گفته یکی از نمایندگان زن مجلس با دفاع بانکی‌پور از صحبت‌هایش روبرو شد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: ایران و اسرائیل به‌زودی باید به صلح برسند
ترامپ: ایران و اسرائیل به‌زودی باید به صلح برسند

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشیال نوشت: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند، و به توافق خواهند رسید، درست همانطور که من هند و پاکستان را به این توافق رساندم.

دستگیری عوامل موساد؛ فراجا اطلاعیه داد
دستگیری عوامل موساد؛ فراجا اطلاعیه داد

دفتر سخنگوی فراجا از دستگیری ۲ عامل نفوذی سرویس صهیونیستی موساد در شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز خبر داد.

مراسم تشییع شهدا لغو شد
مراسم تشییع شهدا لغو شد

سپاه تهران بزرگ: مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدای عزت و اقتدار روز سه شنبه برگزار نخواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است