کد خبر : 194167
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۸ - 17:31
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

درگیری خونین در اندیمشک / ۳ نفر کشته شد

بنابر گزارش ها، تیراندازی ناشی از درگیری شخصی ساعتی قبل در اندیمشک ۳ کشته بر جای گذاشت.

درگیری خونین در اندیمشک / ۳ نفر کشته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ولی‌اله حیاتی معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان گفت: سرنشیبنان یک دستگاه خودروی سواری ساعتی قبل به دلیل اختلافات شخصی به سمت طرف مقابل شلیک کرده و از صحنه فرار کردند.

وی افزود: با تیراندازی از سوی سرنشینان این خودرو، رهگذران به سمت مرکز بهداشت و سایر اماکن هجوم بردند تا از آسیب در امان بمانند.

با یک معامله امن خودرو خود را به فروش برسانید!!

به گفته معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان، پس از تیراندازی مکرر، ضاربان از محل گریختند.

این مقام مسئول گفت: در این حادثه که با استفاده از به کارگیری سلاح جنگی رخ داد سه نفر جان باختند.

حیاتی خاطرنشان کرد: درگیری در کوی شهدای اندیمشک رخ داده و تلاش نیروی انتظامی برای شناسایی و دستگیری آنان آغاز شده است.

معاون استاندار خوزستان تاکید کرد: دستورات قضایی در این زمینه صادر شده است و سه نفر هم در این زمینه شناسایی شده اند.

وی یادآور شد: قطعا با مخلان نظم و امنیت برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

اندیمشک در ۱۳۵ کیلومتری شمال اهواز واقع شده است.

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است