کد خبر : 194064
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۷ - 19:03
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

انتقاد شدید امام‌جمعه شهریار از سفر استانی رئیسی/نتیجه سفر رئیسی به شهریار و مصوبات آن چه شد؟

​حسینی‌نوری امام جمعه شهریار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گفت: نتیجه سفر رئیسی به شهریار و مصوبات آن چه شد؟ این سفر چه ارمغانی برای مردم داشت؟ در تخصیص اعتبارات فهمیدیم تهران سه شهرستان دارد آن هم در شرق و گویا اصلا شهرستان‌های غرب استان وجود ندارد؛ جالب است.

انتقاد شدید امام‌جمعه شهریار از سفر استانی رئیسی/نتیجه سفر رئیسی به شهریار و مصوبات آن چه شد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهمترین بیانات حجت الاسلام سید حسین حسینی‌نوری به شرح زیر است:

*نتیجه سفر رئیسی به شهریار و مصوبات آن چه شد؟  این سفر چه ارمغانی برای مردم داشت؟

*در تخصیص اعتبارات فهمیدیم تهران سه شهرستان دارد آن هم در شرق و گویا اصلا شهرستان‌های غرب استان وجود ندارد؛ جالب است.

*جمعیت سه شهرستان که شرق استان که اعتبار ۲۱۰۰ میلیارد اعتبار در نظر گرفتند به اندازه شهریار نیست اما فقط ۱۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته اند.  ۱۰۰ میلیارد ان هم برای تکمیل بیمارستان است؛ که دانشگاه علوم پزشکی استان تهران اعلام کرده کافی نیست.

* تخصیص اعتبارات برای سه شهرستان  غیراز بودجه هایی است که اختصاص داده اند، حتما در بودجه دستکاری خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد

دفتر وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که «اسرائیل کاتس» امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد. در بیانیه دفتر کاتس آمده است: «در جریان این سفر، وزیر دفاع درباره مجموعه‌ای از مسائل امنیتی و سیاسی با همتای آمریکایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد که مهم‌ترین آنها ایران و تهدید‌های منطقه‌ای دیگر، مسائل مربوط به خرید‌های نظامی، و همکاری‌های راهبردی بیشتر خواهد بود.»

مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است
مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است

سخنگوی دولت ، خروج اتباع غیرمجاز را خواست مردم عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است، طبیعتا در راستای ساماندهی اقتصاد، موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز امر مهم تلقی می‌شود.

دفتر پزشکیان نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داد
دفتر پزشکیان نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داد

آیا مسعود پزشکیان رئیس جمهوری واقعا به شکل سرزده به دیدار از وزارتخانه ها و دستگاه‌های اجرایی می پردازد؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است