کد خبر : 194062
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۷ - 18:59
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

علم‌الهدی: برجام ایده غلطی بود و استمرار آن غلط‌تر

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در خطبه‌های سیاسی نماز جمعه این هفته مشهد به نسبت به برجام و مذاکرات احیای آن انتقاد کرد.

علم‌الهدی: برجام ایده غلطی بود و استمرار آن غلط‌تر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علم‌الهدی:

البته در کنار مشکلات یک سلسله فرصت‌هایی هم وجود دارد. ما در شرایطی هستیم که مسئله تحریم نه تنها خنثی می‌شود بلکه حتی دشمن به بی‌اثر بودن آن اقرار دارد. از ابتدا هم اینکه می‌گفتند ما باید به برجام بسازیم، فکر غلطی بود که البته استمرار آن غلط‌تر است، زیرا در هفته‌ای که گذشت، فرصت‌های پررونقی به خاطر دیپلماسی اقتصادی دولت برای جامعه ما پیش آمد که بدون برجام و بی آن‌که بخواهیم وابسته به خارج باشیم، این دیپلماسی میان ما و کشور‌های همسایه و دوردست برقرار شد.

فروش یک نفتکش بزرگ و سفارش ساخت دو نفتکش دیگر برای ونزوئلا فرصت بسیار ارزشمندی بود و به‌علاوه آن، چندین نفر از روسای جمهور و مقامات عالی‌رتبه کشور‌های همسایه هم که در هفته گذشته به تهران آمدند، توافقنامه‌های همکاری مؤثری را امضا کردند.

او گفت: ۲۰ تفاهم همکاری با ونزوئلا و ۱۷ تفاهم همکاری با کشور‌های همسایه از جمله فرصت‌هایی است که در توسعه صادرات می‌تواند کمک کند و در سایه آن می‌توان اقتصاد کشور را به ثبات رساند. البته سرمایه‌گذاران هم باید به میدان بیایند و مردم هم باید کمک کنند تا بتوان مشکلات معیشتی کشور را برطرف کرد.

اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است