کد خبر : 193784
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۳ - 17:26
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

واکنش وزیر مسکن به افزایش اجاره مسکن

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تخصیص ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع برای اعطای تسهیلات اجاره‌بهای مسکن به دهک‌های پایین گفت: در کنار این اقدام، طرح دو فوریتی مجلس جهت ساماندهی اجاره‌بهای مسکن می‌تواند دست وزارتخانه برای کنترل قیمت‌ها را باز کند.

واکنش وزیر مسکن به افزایش اجاره مسکن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست امروز کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکل بزرگ افزایش اجاره بهای مسکن برای مستأجران، گفت: خوشبختانه مجلس یک طرح دو فوریتی را در این زمینه در دستور کار دارد که اگر در صحن تصویب شود، مجوزهای لازم در اختیار وزارتخانه قرار می‌گیرد تا بتواند با استفاده از این ابزارها کنترل های لازم را انجام دهد.

وی همچنین در خصوص اقدام وزارتخانه در این خصوص تصریح کرد: حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع برای افزایش توانایی پرداخت ودیعه مسکن به مستأجرهای دهک های پایین در نظر گرفتیم که در تهران این رقم تسهیلات به ۱۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان ها ۷۰ میلیون تومان و سایر شهرها به ۴۰ میلیون تومان است که خوشبختانه بخشی از آن اجرایی شده و حدود ۱۰۰ هزار نفر در سامانه ثبت نام کرده اند و مسیر اجرایی آن در حال انجام است.

قاسمی درباره نحوه تنظیم بازار در حوزه مسکن نیز گفت: روند افزایش بها باید به گونه ای باشد که در واقع ۲۵ درصد در تهران قابل افزایش باشد و در شهرستان ها حدود ۲۰ درصد و ۱۵ درصد در سایر شهرهای کوچک باشد اما چون ابزار کار مشخص نیست با سازمان های مربوطه در حال مذاکره هستیم و طرح مجلس نیز در این خصوص می تواند کمک شایانی به کنترل قیمت ها داشته باشد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین آمار دریافتی از سامانه مسکن، باید حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی بسازیم که تا کنون ۱۶۰ هزار واحد مسکونی روستایی بر اساس نام و کد ملی افراد شروع به کار کرده و یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد در سطح کشور در دست اجرا داریم که از عملیات خاک برداری تا نازک کاری قرار دارند و امیدواریم تا پایان شهریورماه حدود ۱۰۰ هزار واحد را با اتمام نازک کاری به مردم تحویل دهیم همچنین بارها اشاره کرده ام که در نهایت بنا داریم در دو بخش ۲ میلیونی، این تعهد دولت را عملیاتی کنیم.

اخبار مرتبط:
غذای کارگری تن ماهی هم لاکچری شد
غذای کارگری تن ماهی هم لاکچری شد

بر اساس رصد بازار هفته سوم بهمن‌ماه قیمت کنسرو تن‌ماهی حدود ۳۲ هزار تومان افزایش یافته است.

وزیر ارتباطات: ۱۰۰ هزار آی‌پی استارلینک در شبکه داخلی کشور رؤیت شده است
وزیر ارتباطات: ۱۰۰ هزار آی‌پی استارلینک در شبکه داخلی کشور رؤیت شده است

ستار هاشمی در نشستی تخصصی با اشاره به ناکارآمدی سیاست مسدودسازی اینترنت در سال‌های اخیر هشدار داد که ادامه این روند باعث می‌شود مردم به سمت فناوری‌هایی مثل اینترنت ماهواره‌ای کوچ کنند و حاکمیت سایبری به‌طور کامل از دست برود. او در میان صحبت‌های خود اشاره کرد که ۱۰۰ هزار آی‌پی استارلینک در شبکه داخلی رؤیت شده است.

معاون وزیر کار: یارانه خانوار یک نفره با درآمد بیش از ۳۰ میلیون و خانوار دو نفره با درآمد بیش از ۳۶ میلیون، حذف می‌شود
معاون وزیر کار: یارانه خانوار یک نفره با درآمد بیش از ۳۰ میلیون و خانوار دو نفره با درآمد بیش از ۳۶ میلیون، حذف می‌شود

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره جامانده‌های دریافت کالا برگ یارانه توضیح داد که افرادی که هنوز درخواست خود را ثبت نکرده‌اند باید به سامانه هدف‌مندی یارانه‌ها مراجعه کنند. پس از ثبت اطلاعات، مبلغ چهار ماه گذشته یکجا به‌حساب متقاضیان واریز خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است