کد خبر : 193498
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۱ - 09:37
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

حذف ارز ۴۲۰۰ با تصمیم سه قوه بود/ وزیر اقتصاد گفت

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی با تصمیم همگرایانه سه قوه حذف شده است، گفت: با همگرایی و همکاری سه قوه باید نقاط ضعف آن شناسایی و رفع گردد و ما در حال شناسایی این نقاط هستیم.

حذف ارز ۴۲۰۰ با تصمیم سه قوه بود/ وزیر اقتصاد گفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیداحسان خاندوزی که برای سفری دو روزه به اردبیل سفر کرده است ، ظهر روز جمعه در شورای برنامه‌ریزی استان که با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد با تاکید بر اینکه همگرایی بسیار پرارزش‌تر از سایر مولفه‌هاست، افزود: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی با تصمیم همگرایانه سه قوه اجرا شد و این اقدام باید سال‌ها پیش اتفاق می‌افتاد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد از مهر سال ۱۴۰۰ هیچ مصوبه‌ای برای ادامه پرداخت ارز۴۲۰۰ تومانی نداشتیم و هفت ماه با مجوز خاص رهبر انقلاب این اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح نیاز ضروری برای کشور بود، گفت: هرچند این طرح در اجرا نقاط ضعفی دارد اما با همگرایی و همکاری سه قوه باید نقاط ضعف آن شناسایی و رفع گردد و ما در حال شناسایی این نقاط هستیم.

خاندوزی با اشاره به پروژه‌ها و طرح‌های نیمه‌تمام گسترده در کشور گفت: مسائل و مطالبات مردم بسیار زیاد است اما باید سیاست‌گذاران برای منفعت بلند کشور شهامت و قدرت ایستادن در مقابل طرح‌های غیراولویت‌دار را داشته باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: اقتصادی که بخواهد نظام نفتی تمرکزگرا به سمت اقتصاد نفتی غیرمتمرکزگرا حرکت کند و موفق شود اول باید ذهنیت مدیران آن تغییر کند ، در واقع مشکل اول کمبود منابع و بودجه نیست بلکه ذهنیت مدیران است که تغییر کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: واقعیت این است که تحریم‌ها باعث شد اقتصاد ما اجبارا در مسیر تحول گام بردارد.

خاندوزی در ادامه با اشاره به اهتمام خود برای تفویض اختیارات به استان‌ها اظهار کرد: دولت و مجلس باید برای غلبه بر مشکلات باید اختیارات بیشتری به مسئولان استان‌ها بدهند تا آنها بتوانند برای اجرای طرح‌ها تصمیمات مهم‌تری در مرکز استان بگیرند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین در خصوص روش‌های تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌ها اظهار کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند تمام مشکلات واحدهای تولیدی و زیرساخت‌ها را برطرف کند و مدیران استان باید از روش‌های تامین مالی، استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی، جلب درآمدهای منطقه‌ای و جذب سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هنر مدیران استان باید این باشد که یقه مدیران مرکز را بگیرند تا اختیارات بیشتری به آنها داده و تفویض اختیار کنند .

خاندوزی خاطرنشان کرد: منظور از دولت مردمی، فقط انتخابات و سفر استانی نیست بلکه دولت مردمی یعنی مردم منطقه را برپا و توانمند کردن است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته برای سفری دو روزه وارد استان اردبیل شده است، وی روز گذشته در جمع مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی و فعالان اقتصادی حضور یافت . خاندوزی قبل از ظهر امروز هم  در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل شرکت کرد.

اخبار مرتبط:
سیم‌کارت ۵ میلیاردی برای رند شدن با تاریخ تولد!
سیم‌کارت ۵ میلیاردی برای رند شدن با تاریخ تولد!

اگر به سراغ سایت‌های خرید و فروش سیم‌کارت بروید، با قیمت‌هایی مواجه می‌شوید که بیشتر شبیه آگهی فروش ملک یا خودروهای لوکس است. سیمکارت‌هایی با قیمت پنج میلیارد تومان!

قیمت دلار امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴؛ امروز دلار در بازار آزاد سقوط می‌کند؟
قیمت دلار امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴؛ امروز دلار در بازار آزاد سقوط می‌کند؟

امروز روز مهمی برای بازار ارز در ایران است. اعلام زمان برگزاری دور جدید مذاکرات می‌تواند بازار ارز را تحت تاثیر قرار دهد.

بازنشستگان بخوانند/ جدول زمان بندی جدید واریز حقوق بازنشستگان منتشر شد
بازنشستگان بخوانند/ جدول زمان بندی جدید واریز حقوق بازنشستگان منتشر شد

پرداخت حقوق بازنشستگان از ۲۹ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان ماه ادامه دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است