کد خبر : 193272
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۸ - 16:24
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

ادعای عجیب انقلابیون: احتمال ترور «ابراهیم رئیسی» بالا رفته است

یک کانال تلگرامی نزدیک به جریان انقلابی کشور با انتشار گزارشی مدعی شده است که اسرائیل به دنبال ترور «ابراهیم رئیسی» در خارج از کشور است.

ادعای عجیب انقلابیون: احتمال ترور «ابراهیم رئیسی» بالا رفته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک کانال تلگرامی نزدیک به جریان انقلابی کشور با انتشار گزارشی مدعی شده است که اسرائیل به دنبال ترور «ابراهیم رئیسی» در خارج از کشور است.

این کانال تلگرامی نوشت: اسرائیل به دنبال ایجاد حداکثر تنش و بی نظمی در حوزه محیطی جمهوری اسلامی ایران است. بر همین اساس طرح ترور فرماندهان ارشد نظامی و همچنین مسئولین عالی رتبه کشور روی میز موساد قرار گرفته است. پس از ناکام ماندن اسرائیل در طرح ترور سردار حاجی زاده، صهیونیست ها طرح ترور «ابراهیم رئیسی» را در دست اجرا دارند.

این کانال تلگرامی در ادامه نوشت: موساد می خواهد با ترور رییس جمهور در یک مراسم خارج از تهران، نظم کشور را دچار اختلال شدید کند و با ایجاد شوک اقتصادی مضاعف و افت ارزش پول ملی موجبات شورش در کشور را فراهم آورد. شنیده ها نشان می دهد که سازمان اطلاعات سپاه با هشدارهای به موقع در چند نوبت مانع حضور ایشان در سفرها و مراسمات خطر آفرین شده است.

در پایان گزارش عجیب این کانال تلگرامی نوشت: وزارت اطلاعات نیز گزارش های مستندی از برنامه ترور ابراهیم رییسی به ایشان داده که همگی موجب هوشیاری دستگاه های امنیتی شده است.

این گزارش در حالی منتشر می شود که پیشتر حامیان محمود احمدی نژاد هم از ترور او در خارج از کشور خبر داده بودند.

رئیس دولت دهم اسفند ماه سال گذشته مدعی شده بود که ” … می خواهند بیایند ترور یا حذف کنند! از این حرف ها هم دارند می زنند. بیایند حذف کنند! فکر می کنند با حذف چند نفر، می توانند ۸۵ میلیون آدم را مدیریت کنند!؟ اینها آدم های کوچکی هستند که تلقی های اشتباه دارند و بنظرم نمی فهمند که در جامعه چه می گذرد.”

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند
تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت: یک روز پرونده عدم کفایت سیاسی رییس‌جمهور را استارت می‌زنند و روز دیگر برای ترور رییس‌جمهور گرا می‌دهند. همان شخص تندرو که به دروغ درباره برجام صحبت کرده بود و دوستانش، در جنگ 12 روزه سکوت کردند و هیچ محکومیتی ابراز نکردند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است