کد خبر : 193199
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۸ - 10:01
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

«سلام فرمانده» وارد کتب درسی شود

خبرگزاری فارس در گزارشی مدعی شد: مردم یزد درخواست داده‌اند سرود سلام فرمانده به کتب درسی اضافه شود.

«سلام فرمانده» وارد کتب درسی شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این رسانه در توضیح این گزارش آورده است:

* دانش آموزان یزدی در نامه‌ای به وزیر محترم آموزش و پرورش نوشتند:

* آقای وزیر همانطور که حتما در جریان هستید ما در حالی پایان سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ را پشت سر می‌گذرانیم که نسل نونهال و نوجوان، تمام دانش آموزان خصوصا دهه نودی‌ها که دبستانی‌های نظام آموزش و پرورش محسوب می‌شوند به ابتکار خود حرکت عظیمی را در کشور راه‌اندازی کردند به نام «سلام فرمانده».

* به نظر ما دانش‌آموزان گروه هزار چشمه کویر که به یاد شهیدان در شهرستان اشکذر دور هم جمع شده‌ایم‌ از طرف خود و سایر دانش‌آموزان سرتاسر نقاط ایران اسلامی به شما پیشنهاد دهیم متن سرود «سلام فرمانده» را به چند دلیل وارد کتاب‌های درسی دبستان کنید.

*  در حالی که هم شما و هم دانش‌آموزان، اعتراف می‌کنند مطالبی در کتاب‌های درسی است که مفید به حال دانش‌آموزان نیست و از جمله مساله زائد به حساب می‌آید در حالی که می‌دانیم این سرود واژه به واژه آن در هویت‌سازی نسل نونهال بی‌تاثیر نیست.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است