کد خبر : 193156
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۷ - 15:34
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

سخنگوی قوه قضاییه: با آزادی مشروط محمدعلی نجفی با پابند الکترونیک موافقت نشد

مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه: آقای نجفی درخواست کرد برای پابند الکترونیک و یک درخواست هم برای آزادی مشروط کرد که مرجع صاحب تصمیم نسبت به این درخواست‌ها موافقت نکرد و وی در حال گذراندن ایام حبس خود است. حبس آقای نجفی دوم دی‌ماه 1403 است

سخنگوی قوه قضاییه: با آزادی مشروط محمدعلی نجفی با پابند الکترونیک موافقت نشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه در ادامه نشست خبری خود با رسانه‌ها که ظهر امروز سه‌شنبه ۱۷ خرداد برگزار شد، سخنگوی قوه قضائیه همچنین درباره آخرین وضعیت محمدعلی نجفی، شهردار اسبق تهران که درخواست آزادی مشروط داده و گفت: آقای محمدعلی نجفی در مورخ ۸/۶/۹۸ به اتهام قتل عمدی و نگهداری اسلحه و مهمات غیرمجاز و بر اساس رأی صادره از شعبه ۹ دادگاه کیفری یک به ۶ سال و نیم حبس محکوم شده است. اجرای حکم مطابق موازین قانونی در خصوص دادنامه قطعیت‌یافته صورت گرفته است. تاریخ پایان حبس ایشان با توجه به قانون کاهش حبس در روز دوم دی‌ماه ۱۴۰۳ است. اولیای دم متوفی رضایت داده‌اند و وی در این مرحله از ۱۵ روز مرخصی با رعایت مقررات استفاده کرده است.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ ستایشی سخنگوی قوه قضاییه افزود: آقای نجفی درخواست کرد برای پابند الکترونیک و یک درخواست هم برای آزادی مشروط کرد که مرجع صاحب تصمیم نسبت به این درخواست‌ها موافقت نکرد و وی در حال گذراندن ایام حبس خود است.

اخبار مرتبط:
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند

استاندار تهران گفت: در پنجمین سال خشکسالی پیاپی، منابع آب زیرزمینی استان تهی شده و ۶۵ درصد مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند؛ رقمی فراتر از استانداردهای جهانی!

علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است
علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مسئله توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است، گفت: اینکه بنده تأکید می‌کنم تا مساله حجاب در جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد به خاطر همین مسائل است که متاسفانه اقدامات جدی نیز صورت نمی‌گیرد.

صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود
صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود

وزیر میراث فرهنگی گفت هیچ تخریبی در کنارصندل رخ نداده و هرگونه ساخت‌وساز متوقف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است