کد خبر : 192735
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۳ - 10:53
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

روبرتو باجو: شرم آور است که ایتالیا در جام جهانی نباشد

روبرتو باجو این را «دیوانگی» می‌داند که ایتالیا به‌عنوان قهرمان اروپا به جام جهانی صعود نکرد.

روبرتو باجو: شرم آور است که ایتالیا در جام جهانی نباشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تیم ملی فوتبال ایتالیا با قبول شکست برابر مقدونیه شمالی از رسیدن به جام جهانی بازماند تا ناکام بزرگ رقابت های انتخابی لقب گیرد. این در حالی بود که ایتالیا در تابستان عنوان قهرمانی یورو ۲۰۲۰ را به دست آورده بود.

روبرتو باجو گفت: ایتالیا قهرمان اروپا شد، به نظر من شرم آور و دیوانگی است که این تیم نتوانست به جام جهانی راه یابد. ناکامی در رسیدن به قطر پیامدهای «روانی» ایجاد کرد. بالاخره هر تیمی در فوتبال می تواند یک روز بد داشته باشد و فکر می کنم ایتالیا با وجود شایستگی برابر مقدونیه روز بدی داشت و حریف هم از همین مسئله استفاده کرد و توانست برنده شود. فکر می‌کنم ایتالیا با حذف جام جهانی با عواقب روانی روبرو شد. در بازی با آرژانتین این مسئله را در تیم شاهد بودیم. شما نمی توانید آرامش و اعتماد به نفس بازیکنان آرژانتین را با وضعیت فعلی ما مقایسه کنید.

او در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: روبرتو مانچینی کار خارق‌العاده‌ای انجام داد، باید به او احترام گذاشته شود و به او اجازه داده شود به کارش ادامه دهد. ما استعدادهای جوانی داریم که به آنها فرصت بازی در سری آ داده نمی شود و این یک مشکل شناخته شده ساختاری در فوتبال ایتالیا است.

در صورتی که اکوادور به دلیل جعل اسناد یکی از بازیکنان خود در مسابقات مقدماتی حذف شود، هنوز شانس بسیار بسیار ضعیفی برای حضور ایتالیا در جام جهانی ۲۰۲۲ وجود دارد.  ایتالیا به عنوان بالاترین تیم در رده بندی جهانی فیفا ممکن است جای این تیم را بگیرد اما به احتمال زیاد تیم دیگری از آمریکای جنوبی به جای آن تیم صعود خواهد کرد.

تیم ملی فوتبال ایتالیا این هفته در دیداری که در ومبلی بین قهرمان اروپا و آمریکای جنوبی برگزار شد با سه گل شکست خورد. لائوتارو مارتینز در دقیقه ۲۸، آنخل دی‌ماریا در دقیقه ۱+۴۵ و دیبالا ۴+۹۰ برای آرژانتین گل‌زنی کردند.

اخبار مرتبط:
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟

روز گذشته وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد سرمربی و سرپرست تیم ملی دوومیدانی تعلیق شده‌اند اما این در حالی است که رئیس هیات دوومیدانی بوشهر به عنوان سرپرست از کار تعلیق شده است.

وسلی مورائس در آستانه استقلالی شدن
وسلی مورائس در آستانه استقلالی شدن

استقلال با هدایت سیدورف در تلاش است وسلی مورائس، گلزن برزیلی را به عنوان مهاجم اصلی فصل آینده جذب کند.

تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»

در پی حواشی ایجادشده برای تیم ملی دوومیدانی در جریان رقابت‌های بین‌المللی کره جنوبی و بازداشت سه ورزشکار به اتهام تعرض به یک دختر کره‌ای، جمعی از اهالی دوومیدانی با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، نسبت به وضعیت به‌وجود آمده اعتراض کردند. تجمع‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار استعفای مسولان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون بودند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است