کد خبر : 192684
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۲ - 17:26
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

سازمان ملل نام ترکیه را تغییر داد

سازمان ملل متحد به درخواست رسمی دولت ترکیه، املا و تلفظ نام این کشور را در زبان های خارجی از Turkey (که «ترکی» تلفظ می شد)، به Türkiye (با تلفظ «ترکیه») تغییر داد.

سازمان ملل نام ترکیه را تغییر داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در گفت و گو با خبرگزاری ترکیه اعلام کرد که نامه «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه به این سازمان در زبان های خارجی در خصوص تغییر نام کشور به عنوان «Türkiye» در زبان های خارجی ارسال شده است.

وی همچنین گفت که تغییر املا و تلفظ نام ترکیه از «Turkey» به «Türkiye» از لحظه ای که نامه چاووش اوغلو دریافت شده، اجرایی شده است.

مولود چاووش اوغلو با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: فرآیندی که تحت رئیس جمهور «RTErdogan@» با هدف افزایش ارزش نام تجاری کشورمان آغاز کرده ایم، به پایان می رسد.

وی افزود: با نامه ای که امروز به دبیرکل سازمان ملل ارسال کردیم، نام کشورمان را در زبان های خارجی مورد استفاده در این سازمان به عنوان «Türkiye» ثبت می کنیم.

اخبار مرتبط:
حواس مردم در پی توالت ناو جرالد فورد!
حواس مردم در پی توالت ناو جرالد فورد!

از روز گذشته تصاویری مبنی بر خرابی سیستم فاضلاب ناو هواپیمابر جرالد فورد در فضای مجازی منتشر شده و حواس کاربران ایرانی را به خود معطوف کرده است.

برای اولین‌بار در بریتانیا: رحم پیوندی از فرد متوفی، زن نابارور را صاحب فرزند کرد
برای اولین‌بار در بریتانیا: رحم پیوندی از فرد متوفی، زن نابارور را صاحب فرزند کرد

تولد نوزاد پسری به نام هوگو، فصل جدیدی در تاریخ پزشکی بریتانیا گشوده است؛ چرا که این کودک، نخستین انسان در این کشور محسوب می‌شود که از مادری با رحم پیوندی از یک اهداکننده‌ی متوفی متولد شده است. هوگو پاول با وزن ۳٫۰۹ کیلوگرم در بیمارستان کوئین شارلوت و چلسی در لندن دیده به جهان گشود تا موفقیت خیره‌کننده‌ی جراحی پیوند عضو از یک فرد درگذشته به مادرش را به اثبات برساند.

واکنش رئیس‌جمهور مکزیک به احتمال لغو میزبانی جام‌جهانی: امنیت کامل را تضمین می‌کنیم
واکنش رئیس‌جمهور مکزیک به احتمال لغو میزبانی جام‌جهانی: امنیت کامل را تضمین می‌کنیم

رئیس جمهور مکزیک در پیامی به احتمال لغو شدن جام جهانی در این کشور باتوجه به ناآرامی های کنونی واکنش نشان داد و تاکید کرد که این کشور امنیت کامل را در جام جهانی پیش رو تضمین می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است