کد خبر : 192308
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - 11:53
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

قربانیان متروپل آبادان به ۳۱ نفر رسید

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از افزایش قربانیان متروپل به ۳۱ نفر خبر داد.

قربانیان متروپل آبادان به ۳۱ نفر رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وحید شعبانی اظهار کرد: با تلاش بی‌وقفه یگان‌های امدادی مستقر در محل ساختمان فرو ریخته متروپل ،بامداد امروز دو پیکر دیگر شناسایی و رهاسازی شدند و به آرامستان آبادان انتقال یافتند.

وی با اشاره به این‌که در حادثه متروپل تاکنون جمع پیکرهای شناسایی و انتقال یافته به ۳۱ پیکر رسیده است، افزود: این دو پیکر جدید نیز در ادامه عملیات آواربرداری از محل آوار ساختمان بستنی‌فروشی شناسایی و خارج شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان ادامه داد: تلاش برای یافتن مفقودین این حادثه دلخراش در هشتمین روز از وقوع ریزش ساختمان متروپل با تمام توان ادامه دارد و حضور تیم‌های جمعیت هلال احمر در منطقه تا پایان عملیات آواربرداری استمرار خواهد داشت.

وی بار دیگر ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار این رخداد، از همراهی و همکاری مردم صبور، شریف و محجوب آبادان با عوامل امدادی و سایر دست اندرکاران تقدیر کرد.

اخبار مرتبط:
اطلاعیه مهم درباره تعطیلی مدارس تهران
اطلاعیه مهم درباره تعطیلی مدارس تهران

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: مدارس استان تهران فردا تعطیل است و کلاس‌های درس به صورت مجازی هم برگزار نمی‌شود.

کدام استان‌های کشور فردا تعطیل شدند؟
کدام استان‌های کشور فردا تعطیل شدند؟

تاکنون ۱۱ استان فردا بخاطر برودت تعطیل اعلام شدند.

سخنگوی قوه قضائیه: هنوز مشخص نیست که توبه تتلو احراز شده یا خیر
سخنگوی قوه قضائیه: هنوز مشخص نیست که توبه تتلو احراز شده یا خیر

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که پرونده تتلو همچنان در حال رسیدگی است و در خصوص عفو وی مطلب جدیدی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است