کد خبر : 192260
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - 01:27
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

خودکشی یک دانشجو در دانشگاه امیرکبیر

عصر امروز یکی از دانشجویان ورودی سال ۹۹ دانشگاه امیرکبیر خود را از طبقه هشتم خوابگاه خیابان دمشق این دانشگاه به پایین انداخت.

خودکشی یک دانشجو در دانشگاه امیرکبیر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یکی از اطرافیان این دانشجو با بیان اینکه وی از دوره دبیرستان دچار مشکل افسردگی بوده و در مرکز روان پزشکی دانشگاه امیرکبیر نیز پرونده پزشکی دارد، گفت: طی روزهای اخیر پزشک معالج وی تاکید داشت که باید در بیمارستان بستری شود اما پس از طرح موضوع با خانواده این دانشجو، مشخص نیست که چرا بستری نشد.

وی با بیان اینکه این دانشجو چندین بار تا کنون اقدام به خودکشی کرده است، گفت: طی دفعات قبل اطرافیان موفق به کنترل شرایط و کمک به وی شدند اما این دفعه گویا این امکان مهیا نشده است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است