کد خبر : 192053
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۷ - 11:57
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

اولیانوف: آمریکا در مذاکرات وین باید منظم‌تر عمل کند

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از آمریکا خواست در مذاکرات وین، رویکرد منظم و سازنده‌تری از خود نشان دهد.

اولیانوف: آمریکا در مذاکرات وین باید منظم‌تر عمل کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از آمریکا خواست در مذاکرات وین، رویکرد منظم و سازنده‌تری از خود نشان دهد.

وی در پیامی توئیتری با اعلام این‌که با سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین دیدار کرده است، نوشت که مذاکرات وین درباره برجام به مدت دو ماه و نیم متوقف بوده است.

اولیانوف با اعلام این‌که آمریکا به دنبال حفظ برخی از تحریم‌های دولت سابق آمریکا علیه ایران است، گفت که اگر واشنگتن واقعا متعهد به منع اشاعه هسته‌ای است، باید رویکرد منظم و سازنده‌تری را از خود نشان دهد.

اخبار مرتبط:
روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد
روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد

سخنگوی کرملین از آمادگی مسکو برای مذاکره با اوکراین خبر داد.

آمریکا ۴ گروه شبه نظامی عراقی را تروریستی اعلام کرد
آمریکا ۴ گروه شبه نظامی عراقی را تروریستی اعلام کرد

وزارت خارجهٔ آمریکا اعلام کرد گروه‌های حرکت النجباء، کتائب سیدالشهدا، حرکت انصارالله الاوفیاء و کتائب امام علی را در فهرست موسوم به «سازمان‌های تروریستی خارجی» قرار داده است.

عقب‌نشینی تازه ارمنستان مقابل ترکیه
عقب‌نشینی تازه ارمنستان مقابل ترکیه

دولت ارمنستان تصمیم گرفته است تصویر کوه آرارات، نماد مقدس هویت ملی ارمنی، را از مُهرهای ورود و خروج مورد استفاده در مرزهای رسمی حذف کند؛ اقدامی که تصور می‌شود امتیاز دیگری به کشور همسایه، ترکیه، باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است