کد خبر : 191900
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ - 16:09
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: گرانی ها طبیعی است

فعال سیاسی حامی دولت ابراهیم رئیسی و نماینده ادوار مجلس گفت: آقای رئیسی و صاحب نظران اقتصادی تأیید کردند که این مدل پرداخت یارانه به نفع مستضعفین و جامعه هدف نبوده و باید تغییری در آن انجام شود.

نماینده ادوار مجلس: گرانی ها طبیعی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین سبحانی نیا، فعال سیاسی حامی دولت ابراهیم رئیسی درباره تأثیر گرانی‌ها بر آرایش فضای سیاسی کشور گفت: در کوتاه مدت نمی توان پیش بینی درباره این مسئله داشت. البته آقای رئیسی و صاحب نظران اقتصادی تأیید کردند که این مدل پرداخت یارانه به نفع مستضعفین و جامعه هدف نبوده و باید تغییری در آن انجام شود.

وی با اشاره به اصلاح توزیع یارانه در کشور افزود: دولت وارد این پروسه شد و طبیعی است که در کوتاه مدت یکسری افزایش در قیمت محصولات و کالاهای بخش های مختلف داشته باشیم که قطعا فشارهایی را بر زندگی مردم تحمیل می کند. البته یارانه های جدید می تواند بخشی از این عوارض را کم کند ولی این بهانه برای کوبیدن دولت فراهم است که گرانی ها روز به روز اضافه می شود.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تلاش جریان اصلاحات برای بهره گیری سیاسی از وضعیت گرانی‌ها به نفع خود، یادآور شد: اگر دولت بتواند در یک زمان مناسب تغییرات اقتصادی مدنظرش را ایجاد کند و اقشار هدف بدانند این کار به نفع آنها خواهد بود، به نظر نمی آید در نهایت این برنامه اقتصادی دولت تأثیری بر آرایش فضای سیاسی کشور بگذارد و جریان رقیب به هدفش برسد.

وی افزود: اگر دولت بتواند مسائل را به سمت درست هدایت کند، به طوری که گرانی ها کنترل و نظارت شود و در عین حال اطلاع رسانی و توجیه لازم هم برای مردم و اقشار آسیب پذیر جامعه صورت بگیرد، تغییری در معادلات سیاسی آینده ایجاد نخواهد شد. مگر آنکه دولت نتواند این کارها را انجام دهد و مدیریت اوضاع در کنترل گرانی‌ها از دستش در برود.

سبحانی نیا در ادامه گفت: در کوتاه مدت این اتفاق نمی افتد، آنها نهایتا می توانند یکسری کارها و مانورهای رسانه ای انجام دهند ولی معادلات آینده بستگی به عملکرد و آثار اقدامات دولت بر جامعه دارد. هر چقدر دولت بتواند به انتظارات جامعه هدف پاسخ دهد و یارانه پرداختی به دست افراد ذی حق برسد، قطعا بهتر می تواند از همراهی اجتماعی برخوردار شود.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت
جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت

تانکر عظیم توقیف‌شده توسط نیروهای آمریکایی در نزدیکی ونزوئلا، سال‌ها بخشی از ناوگان سایه بوده و قبلاً توسط مقامات آمریکایی به‌خوبی شناخته شده بود به‌خاطر نقش آن در تجارت نفت ایران.

حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند
حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند

امیر حسین ثابتی با ادعای این که حق را دنبال می کند و مسامحه نمی کند گفت: اگر شما این گونه دوست ندارید و فکر می کنید شأن نمایندگی چیز دیگری است اشکال ندارد، دوست نداشته باشید، الحمدلله رسانه هم که زیاد دارید، پول پاشی هم که می کنید، همین که بعضی از رسانه ها در این ماجرا از سردار حسن زاده دفاع می کنند و به ما فحش می دهند این سند افتخار ماست چون اهل فن می دانند که بعضی از این رسانه ها اگر پول نگیرند امکان ندارد خبری را منتشر کنند چه برسد که چنین پروژه رسانه ای رو جلو ببرند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است