کد خبر : 191900
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ - 16:09
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: گرانی ها طبیعی است

فعال سیاسی حامی دولت ابراهیم رئیسی و نماینده ادوار مجلس گفت: آقای رئیسی و صاحب نظران اقتصادی تأیید کردند که این مدل پرداخت یارانه به نفع مستضعفین و جامعه هدف نبوده و باید تغییری در آن انجام شود.

نماینده ادوار مجلس: گرانی ها طبیعی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین سبحانی نیا، فعال سیاسی حامی دولت ابراهیم رئیسی درباره تأثیر گرانی‌ها بر آرایش فضای سیاسی کشور گفت: در کوتاه مدت نمی توان پیش بینی درباره این مسئله داشت. البته آقای رئیسی و صاحب نظران اقتصادی تأیید کردند که این مدل پرداخت یارانه به نفع مستضعفین و جامعه هدف نبوده و باید تغییری در آن انجام شود.

وی با اشاره به اصلاح توزیع یارانه در کشور افزود: دولت وارد این پروسه شد و طبیعی است که در کوتاه مدت یکسری افزایش در قیمت محصولات و کالاهای بخش های مختلف داشته باشیم که قطعا فشارهایی را بر زندگی مردم تحمیل می کند. البته یارانه های جدید می تواند بخشی از این عوارض را کم کند ولی این بهانه برای کوبیدن دولت فراهم است که گرانی ها روز به روز اضافه می شود.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تلاش جریان اصلاحات برای بهره گیری سیاسی از وضعیت گرانی‌ها به نفع خود، یادآور شد: اگر دولت بتواند در یک زمان مناسب تغییرات اقتصادی مدنظرش را ایجاد کند و اقشار هدف بدانند این کار به نفع آنها خواهد بود، به نظر نمی آید در نهایت این برنامه اقتصادی دولت تأثیری بر آرایش فضای سیاسی کشور بگذارد و جریان رقیب به هدفش برسد.

وی افزود: اگر دولت بتواند مسائل را به سمت درست هدایت کند، به طوری که گرانی ها کنترل و نظارت شود و در عین حال اطلاع رسانی و توجیه لازم هم برای مردم و اقشار آسیب پذیر جامعه صورت بگیرد، تغییری در معادلات سیاسی آینده ایجاد نخواهد شد. مگر آنکه دولت نتواند این کارها را انجام دهد و مدیریت اوضاع در کنترل گرانی‌ها از دستش در برود.

سبحانی نیا در ادامه گفت: در کوتاه مدت این اتفاق نمی افتد، آنها نهایتا می توانند یکسری کارها و مانورهای رسانه ای انجام دهند ولی معادلات آینده بستگی به عملکرد و آثار اقدامات دولت بر جامعه دارد. هر چقدر دولت بتواند به انتظارات جامعه هدف پاسخ دهد و یارانه پرداختی به دست افراد ذی حق برسد، قطعا بهتر می تواند از همراهی اجتماعی برخوردار شود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد

نایب‌رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید آمریکا به‌دنبال تلسط، چپاول و غارت منابع و معادن ونزوئلاست تا خود را نجات دهد.

آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟
آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟

نماینده آموزش پرورش در ستاد ۹ دی گفت: برای اغلب مناسب‌هایی یک سری محتوا داریم، اما ۹ دی از آن اتفاقاتی است که یک سری ملاحظه سیاسی برای آن داشتیم و تقریباً بچه ها نمی‌دانند چه اتفاقی در آن روز افتاده است.

اسلامی: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد
اسلامی: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد

رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است