کد خبر : 191700
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۳ - 10:59
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مهاجری: رئیسی یک وزارتخانه به نام وزارت «پول نفت» ایجاد کند

یک فعال سیاسی اصولگرا طی یادداشتی به دولت رئیسی و وزارت نفت درباره درآمدهای نفتی کنایه زد.

مهاجری: رئیسی یک وزارتخانه به نام وزارت «پول نفت» ایجاد کند

 به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا طی یادداشتی به دولت رئیسی و وزارت نفت درباره درآمدهای نفتی کنایه زد.

محمد مهاجری نوشت:

۱. تقریبا ۳-۲ روز در میان آقای وزیر نفت یک حرف مشابه را تکرار می‌کند: «نفت می‌فروشیم، خیلی هم می‌فروشیم، پولش را هم می‌گیریم، نقد هم می‌گیریم.» البته در آخرین اظهارنظر او آمده که ۲۰درصدش را تهاتر می‌کنیم اما بقیه‌اش نقد است.»

۲. رسانه‌های دولت و حامیانش هم ۳-۲ روز در میان یک ترجیع‌بند تکراری دارند که «بگیرید این پست‌ها را از بانیان وضع موجود؛ این رییس‌جمهور این همه! رای نیاورد که آدم‌های دولت قبل سرکار باشند؛ پست‌ها باید دراختیار تفکر دولت سیزدهم باشد.»

۳. با شناختی که از اکثر دوستانی که از دولت محترم مجیز می‌گویند دارم، به یقین می‌گویم این عزیزان، غصه‌شان این نیست که چرا بانیان وضع موجود سرکارند. دغدغه اصلی این است که چرا ما پست نداریم و حقوق نمی‌گیریم.

لذا یک راه‌حل بسیار ساده و بی‌دردسر را برای حل مشکل موجود پیشنهاد می‌کنم تا هم این جماعت فشارشان را از رییس‌جمهور بردارند و هم اوضاع این افراد بسامان شود.

۴. اگر حتی همه بانیان وضع موجود از سر راه برداشته شوند و از طریق بازنشستگی، بازخریدی، تنزل پست و… کنار بروند، تعدادشان یک‌دهم مشتاقان پست‌های جدید هم نمی‌رسد. بنابراین راهش این است که علاوه بر بیکار کردن بانیان وضع موجود، از محل درآمدهای نفتی که آقای وزیر نفت، قمپزش را در می‌کند یک وزارتخانه به نام وزارت «پول نفت» دولت درست کنند و به تعداد افرادی که منتظر خدمت به ملت هستند سمت‌های معاون وزیر و مدیرکل تعبیه نمایند.

این وزارتخانه حالا حالاها و دست‌کم تا پایان دولت هشت ‌ساله آقای رییسی، می‌تواند عشاق خدمت را راضی نگه دارد و بانیان وضع موجود آن روز! بعد از آن هم در دولت بعدی همچنان به عشق‌ورزی ادامه دهد.

۵. این پیشنهادم کاملا جدی است اگر می‌خواهید شوخی فرضش کنید خود دانید!

اخبار مرتبط:
حسین شریعتمداری: ادامه مذاکرات با آمریکا، بی‌توجهی به امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی ایران است
حسین شریعتمداری: ادامه مذاکرات با آمریکا، بی‌توجهی به امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی ایران است

حسین شریعتمداری نوشت: آیا ادامه مذاکرات با آمریکا، غیر از نادیده گرفتن اقتدار ایران اسلامی و بی‌توجهی به امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی ایران می‌تواند مفهوم و معنای دیگری داشته باشد؟! کمترین انتظار از مسئولان محترم کشورمان، این است که رسماً اعلام کنند مادام که ترامپ از نظام و مردم ایران عذرخواهی نکرده است، به مذاکرات ادامه نخواهند داد. ترامپ با چه زبانی باید اعلام کند که مذاکره را به بازی گرفته است تا باورمان شود؟!

روزنامه جمهوری اسلامی: وزیر ارشاد دولت سیزدهم ادعا کرده بخشی از بدن ابراهیم رئیسی همچنان در محل سقوط هلی‌کوپتر است / ممکن است ادعای اسماعیلی برای توجیه ایجاد گنبد و بارگاه در این محدوده حفاظت شده باشد
روزنامه جمهوری اسلامی: وزیر ارشاد دولت سیزدهم ادعا کرده بخشی از بدن ابراهیم رئیسی همچنان در محل سقوط هلی‌کوپتر است / ممکن است ادعای اسماعیلی برای توجیه ایجاد گنبد و بارگاه در این محدوده حفاظت شده باشد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم در مصاحبه‌ای از محل وقوع حادثه سقوط بالگرد رئیس‌ جمهور سابق ادعا کرد: «به ‌دلیل نوع حادثه، بخشی از بدن شهید رئیسی همچنان در محل سقوط هلی‌کوپتر است!»

رویترز: ایران روز جمعه در استانبول با طرف‌های اروپاییِ برجام گفت‌وگو خواهد کرد
رویترز: ایران روز جمعه در استانبول با طرف‌های اروپاییِ برجام گفت‌وگو خواهد کرد

رویترز نوشت ایران روز جمعه در استانبول با طرف‌های اروپاییِ توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ موسوم به برجام گفت‌وگو خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است