کد خبر : 191661
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۲ - 15:18
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

آخرین جزئیات از ریزش ساختمان متروپل آبادان/ ۲۱مصدوم و ۳ فوتی

سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره جزئیات حادثه ریزش ساختمان 10 طبقه در آبادان گفت: این حادثه 21 مصدوم و 3 فوتی داشته است.

آخرین جزئیات از ریزش ساختمان متروپل آبادان/ ۲۱مصدوم و ۳ فوتی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رئیس فوریتهای پزشکی آبادان با اشاره به ریزش ساختمان ۱۰ طبقه، گفت:‌این ساختمان ۱۰ طبقه در مرکز شهر آبادان است و بخشی از این ساختمان ریزش کرده است.

وی ادامه داد:‌موضوع مهم امنیت و ایمن سازی ساختمان است که نیروهای امدادی در حال انجام هستند.

نقیبی خاطرنشان کرد:‌۱۵ دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است؛ ضمن اینکه یک فروند بالگرد نیز آماده شده است.

به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور تعداد مصدومان این حادثه به ۲۱ نفر و تعداد فوتی‌ها به ۳ نفر افزایش یافته است.

اخبار مرتبط:
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست

رئیس پلیس سازمان نظام وظیفه فراجا با تشریح آخرین ضوابط خدمت وظیفه عمومی، به بهره‌مندی بیش از ۱۶۰ هزار نفر از معافیت‌های فرزندآوری، اشاره کرد و با بیان اینکه خرید خدمت سربازی در دستور کار نیروهای مسلح و مجلس شورای اسلامی قرار ندارد، جزئیات معافیت‌های تحصیلی، تسهیلات مشمولان مقیم خارج از کشور، کسر خدمت ایثارگران، معافیت قهرمانان ورزشی و مدت خدمت سربازی در دستگاه‌های مختلف را اعلام کرد.

سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی
فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی

فارس نوشت: در دل کوچه‌های تنگ بازار تهران، گاری‌چی‌هایی هستند که درآمدشان نه‌تنها از یک کارمند، بلکه حتی از پزشک عمومی هم بیشتر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است