کد خبر : 191573
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ - 12:18
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

پزشکیان و میرسلیم از معاون پارلمانی رئیسی حمایت کردند

260 نماینده مجلس شورای اسلامی از سید محمد حسینی معاون پارلمانی دولت حمایت کردند.

پزشکیان و میرسلیم از معاون پارلمانی رئیسی حمایت کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ 260 نماینده مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به  آیت‌الله رئیسی حمایت خود را از سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور به دلیل اعلام کردند.

نمایندگان مجلس حضور دائمی سیدمحمد حسینی در صحن علنی مجلس، برخورد توأم با متانت و سعه صدر و صداقت در گفتار و کردار وی با منتخبان مردم و احساس مسئولیت در حل مشکلات حوزه انتخابیه نمایندگان و حضور فعال و کارآمدی ایشان در فرآیند رأی اعتماد کابینه دولت سیزدهم، تصویب طرحها و لوایح و مکاتبات مؤثر با هیأت رئیسه و شورای نگهبان و ایجاد ارتباط با سایر ارکان دولت و وزارتخانه ها و سازمانهای ذیربط و …. را از دلایل حمایت خود اعلام کرده‌اند.

در میان امضا کنندگان این نامه اسامی نمایندگانی همچون علی نیکزاد، مسعود پزشکیان، محمد مهدی زاهدی، حاجی دلیگانی، مصطفی میرسلیم، مرتضی آقاطهرانی، الیاس ناردان، سیدمحمود نبویان، احسان قاضی زاده هاشمی، حسن نوروزی، مجتبی ذالنور، سیدشمس الدین حسینی، علیرضا سلیمی، حمیدرضا حاجی بابایی، محمد صالح جوکار و…  دیده می‌شود.

در متن این نامه که صبح امروز یکشنبه (۱ خرداد) در نشست علنی مجلس قرائت شد، آمده است:

یکی از برکات و دستاوردهای تفاهم و تعامل سازنده بین دولت مردمی و مجلس شورای اسلامی، هماهنگی و افزایش کارآمدی مجموعه دستگاه های اجرایی، پاسخگویی به مطالبات مردم شریف و ارتقای سرمایه اجتماعی و تحکیم پایه های نظام جمهوری اسلامی است.

بی تردید توفیق معاونت امور مجلس رئیس جمهور در تسهیل روابط میان دولت و مجلس و افزایش تعامل سازنده و مدیریت صحیح، مرهون همدلی و همراهی برادر بزگوار جناب آقای دکترسید محمد حسینی معاون محترم امور مجلس رئیس جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی است که با مساعدت های بی دریغ خود، سطح مناسبات و همکاری دولت مردمی سیزدهم با مجلس شورای اسلامی را در جایگاهی شایسته ارتقاء بخشیدند.

بر خود لازم می دانیم از زحمات و تلاش های بی وقفه برادر جهادی، مؤمن،‌ پاکدست، فسادستیز و انقلابی جناب آقای دکتر سید محمد حسینی قدردانی نموده و تعامل سازنده و ضابطه مند و فعالیت های بی شائبه ایشان و همکارانشان در جهت ایجاد تفاهم و همکاری بین دولت و مجلس را ارج نهیم.

حضور دائمی ایشان در صحن علنی مجلس و برخورد توأم با متانت و سعه صدر و صداقت در گفتار و کردار وی با منتخبان مردم و احساس مسئولیت در حل مشکلات حوزه انتخابیه نمایندگان و حضور فعال و کارآمدی ایشان در فرآیند رأی اعتماد کابینه دولت سیزدهم، تصویب طرحها و لوایح و مکاتبات مؤثر با هیأت رئیسه و شورای نگهبان و ایجاد ارتباط با سایر ارکان دولت و وزارتخانه ها و سازمانهای ذیربط و نیز انتخاب همکارانی متعهد و دلسوز در آن حوزه از نقاط قوت دولت در تعامل با مجلس شواری اسلامی است که در اذهان نمایندگان مجلس به یادگار باقی خواهد ماند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی

 

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است