کد خبر : 191570
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ - 12:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

احمدی بیغش: ریاست مجلس قالیباف در شأن نظام نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می گوید: در حال حاضر بافت مجلس به صورتی است که متأسفانه شاید موردی که مردم بخواهند نباشد. به‌هرحال نمی‌دانم چه کسی رئیس مجلس می‌شود اما امید داریم، چهره‌هایی برای ریاست مجلس کاندیدا شوند که در آینده وضعیت مناسب‌تری از آنچه که در این دو سال تجربه کردیم، را مشاهده کنیم.

احمدی بیغش: ریاست مجلس قالیباف در شأن نظام نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود احمدی بیغش، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به اعتراضات صورت گرفته گفت: قطعاً هر پالس منفی در هر زمینه‌ای نگران‌کننده محسوب می‌شود اما ان‌شاالله قابل رفع شدن است. در حقیقت مسئولان باید شرایط را مدیریت کنند، خواسته‌ها و مطالبات به حق را پاسخ مثبت بدهند و با مدیریت درست و صحیح اجازه ندهند، افرادی این مطالبات به حق را به بیراهه هدایت کنند.

نماینده مردم شازند در مجلس ضمن ارزیابی اقدام دولت برای به سرانجام رساندن اصلاحات اقتصادی تصریح کرد: اصلاحات اقتصادی به واقع کار بزرگی است و کار بزرگ می‌تواند، نقص هم داشته باشد این هم شاید نقص‌هایی داشته باشد. بنده معتقدم که دولت نباید ابتدا به ساکن روی نقطه‌های حساسی مثل خوراک و معیشت مردم، مثل نان دست می‌گذاشت اما حالا که ورود شده، باید هم مدیریت کند که درست انجام شود، به سامان برسد و هم اقشار آسیب‌پذیر که قشر عظیمی از مردم را شامل می‌شوند، در این قصه فدا نشوند.

احمدی بیغش در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن ارزیابی عملکرد هیات رئیسه مجلس طی دو سال گذشته اظهار کرد: بنده بر این باور هستم که هیات رئیسه و رئیس مجلس، در مجموع نمره قبولی ندارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی اسلامی در واکنش به اینکه بسیاری بر این باور هستند که در سال سوم مجلس یازدهم قالیباف کماکان رئیس مجلس باقی می‌ماند، ادامه داد: در حال حاضر بافت مجلس به صورتی است که متأسفانه شاید موردی که مردم بخواهند نباشد. به‌هرحال نمی‌دانم چه کسی رئیس مجلس می‌شود اما امید داریم، چهره‌هایی برای ریاست مجلس کاندیدا شوند که در آینده وضعیت مناسب‌تری از آنچه که در این دو سال تجربه کردیم، را مشاهده کنیم.

احمدی بیغش همچنین درباره کاندیدا شدن الیاس نادران خاطرنشان کرد: بهتر است به این صورت بگوییم در این دو سال رئیس مجلس شخصی بوده که خوب یا بد، توانش همین حد بوده، اما این در شأن نظام نبوده و قاعدتاً باید جای او را به شخص دیگری بدهند.

او درباره عدم وصول استیضاح‌ها از سوی هیات رئیسه یادآور شد: ما اعتقاد داریم باید بین قوای سه‌گانه تعامل باشد اما نباید از آن طرف بام بیافتیم. در حال حاضر عدم اعلام وصول استیضاح‌ها، جای نگرانی برای نمایندگان دارد. در حقیقت نگرانی از آنجایی نشأت می‌گیرد که مگر چه اتفاقی می‌افتد نماینده نمی‌تواند از حق قانونی‌اش در چهارچوب آئین‌ نامه استفاده کند. در شرایط فعلی وضعیت به همین ترتیب است که نمی‌شود از این حق استفاده کرد.

اخبار مرتبط:
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کم‌سابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.

قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود
قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: شاید استراتژی ایران و آمریکا این باشد تا یک زمانی که لازم می دانند مذاکرات را ادامه دهند، به این امید که شرایط عوض شود.

نماینده مجلس: آمریکایی‌ها می‌توانند در حوزه‌هایی مثل صنعت هسته‌ای، برق و امثالهم در ایران، سرمایه گذاری کنند
نماینده مجلس: آمریکایی‌ها می‌توانند در حوزه‌هایی مثل صنعت هسته‌ای، برق و امثالهم در ایران، سرمایه گذاری کنند

اگر ایران و ایالات متحده به توافقی برسند، اسرائیل مایل است به هر شکلی که شده در حاشیه امن این توافق قرار گیرد. با توجه به روحیات ترامپ، که فردی خودشیفته با تمایل برای انجام کار‌های بزرگ آن هم به سبک انفرادی است، بعید است که وی به دنبال دستیابی به یک قرارد بزرگ و حتی فراتر از برجام نباشد. او سعی دارد به همه ثابت کند نه فقط نسبت به دموکرات‌ها برتری دارد بلکه قادر است از آن چه اوباما تحت عنوان برجام به آن دست یافت نیز قوی‌تر و برتر عمل کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است