کد خبر : 191308
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۸ - 16:54
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

تکذیب بزرگ وزیر ارتباطات؛

وزیر ارتباطات کاهش پهنای باند اینترنت در کشور را تکذیب کرد.

تکذیب بزرگ وزیر ارتباطات؛

به گزارش مدارا، عیسی زارع پور در حاشیه جلسه حیاط دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره کندی اینترنت اظهار کرد: تکذیب می‌کنم که پهپاد باند کشور را کاهش داده‌ایم. به اندازه نیاز کشور پهنای باند تامین می شود. کندی و تندی اینترنت باید ملاک داده باشد. الان مراجعی در دنیا هستند که سرعت اینترنت را می سنجند، دیروز اعلام شد رتبه ایران حتی یک پله افزایش داشته و به رتبه ۷۳ ام رسیده است.

وی ادامه داد: در حوزه ارتباطات ثابت به شدت مشکل داریم و این مشکل به امروز و دیروز تعلق ندارد. سرعت میانگین ما در این حوزه حدود۱۰ است در حالیکه این سرعت در جهان ۶۰ است و رتبه ایران ۱۴۴ است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در حوزه موبایل روز به روز تقاضا بیشتر می شود، افزود: ارتباطات تلفن همراه کشش ندارد و توسعه پیدا نکرده است، البته ما فرکانس‌های جدید را به اپراتورها واگذار کرده‌ایم. ارتباطات سیار مبتنی بر واگذاری فرکانس محدودیت دارد و پهنای باند مشخصی دارد. راهکار اساسی حل مشکل سرعت اینترنت، ارتباطات ثابت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری است که دیروز با ۹ اپراتور تفاهم‌نامه امضا کردیم و ۸/۵ میلیون پورت به آنها دادیم تا اجرا کنند. بسته حمایتی خوبی برای کسانی که در این زمینه راه اندازی پورت فیبر نوری فعالیت کنند، تهیه شده است و دولت تقریبا از یک سوم درآمد خود در این زمینه صرف نظر کرده است تا این پروژه شتاب بگیرد و سرعت آن به گیگ برسد.

زارع پور ادامه داد: تست سرعتی که دیروز در بوشهر انجام شد حدود۹۰۰ مگابیت بر ثانیه بود یعنی نود برابر آنچه اکنون مردم تجربه می‌کنند. قبلا در قم، مشهد و رشت هم تست کرده ایم.

اخبار مرتبط:
زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس مشخص شد
زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس مشخص شد

محمد رشیدی اعلام کرد که انتخابات سالانه هیأت رئیسه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، سه‌شنبه ۶ خرداد برگزار خواهد شد تا نمایندگان ترکیب مدیریتی پارلمان را مشخص کنند.

رهبر انقلاب: ایران امروز، ایرانِ سی سال قبل، چهل سال قبل و پنجاه سال قبل نیست / ترامپ دروغگوست
رهبر انقلاب: ایران امروز، ایرانِ سی سال قبل، چهل سال قبل و پنجاه سال قبل نیست / ترامپ دروغگوست

آیت الله خامنه‌ای گفت: بعضی از این حرف‌هایی که در سفر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه مطرح شد، لایق جواب دادن نیست اصلاً. این‌قدر سطح حرف پایین است که مایه‌ی سرافکندگیِ گوینده‌ی حرف و مایه‌ی سرافکندگیِ ملت آمریکاست.

زاکانی به خبر انتصابش به عنوان رئیس صدا و سیما واکنش نشان داد
زاکانی به خبر انتصابش به عنوان رئیس صدا و سیما واکنش نشان داد

زاکانی در واکنش به انتصابش به عنوان رئیس صدا و سیما گفت: این موضوع نادرست است، مرا چه به صدا و سیما؟!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است