کد خبر : 191197
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۷ - 09:30
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

احمدی نژاد ممنوع الخروج شد؟

باشگاه خبرنگاران جوان از واکنش مشاور رسانه ای احمدی نژاد به شایعه ممنوع الخروجی رئیس دولت بهار خبر داد.

احمدی نژاد ممنوع الخروج شد؟

به گزارش مدارا، برخی رسانه ها خبر دادند: نهادهای امنیتی با سفر محمود احمدی‌نژاد به امارات مخالفت کردند. به همین سبب وی که قرار بود امروز در اجلاس جهانی «ماموریت برای صلح» در شهر دوبی امارات، سخنرانی کند، مجبور به ارسال پیام تصویری برای این اجلاس شد.».

در واکنش به این خبرها ،مشاور رسانه‌ای رئیس دولت‌های نهم و دهم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: چنین اخباری صحت ندارد و کذب است.

علی‌اکبر جوانفکر ادامه داد: متاسفانه شاهد هستیم که برخی‌ها آرزوهای خود را در قالب خبر و شایعه در فضای سیاسی و رسانه‌ای منتشر می‌کنند و از رهگذر آن به دنبال فریب افکار عمومی از حقایق هستند.

اخبار مرتبط:
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟

موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفت‌وگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آن‌ها می‌گفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»

جعفرزاده، نماینده اسبق مجلس: با انتصاب همتی تندروها به پای پزشکیان می‌پیچند
جعفرزاده، نماینده اسبق مجلس: با انتصاب همتی تندروها به پای پزشکیان می‌پیچند

نماینده ادوار مجلس گفت: با انتصاب همتی به ریاست بانک مرکزی تندروها به پای آقای پزشکیان می پیچند چون آنها این انتصاب را لجبازی سیاسی می دانند.

درخواست مجلس برای دو روز مرخصی قاعدگی زنان
درخواست مجلس برای دو روز مرخصی قاعدگی زنان

عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به ضرورت استراحت زنان در ایام قاعدگی گفت: با توجه به برخی مسائل و شرایط حساس بانوان، به دولت پیشنهاد می‌کنم حداقل یک تا دو روز در ماه به‌عنوان مرخصی ویژه برای زنان در نظر گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است