کد خبر : 191151
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - 08:55
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

رسالت: تعداد معترضین کمتر از یک درصد است

روزنامه رسالت نوشت: یک گفتمان در میان مردم مبتنی بر «عدالت» و «رفاه» در کشور دارد شکل می‌گیرد. حرف اصلی و دال مرکزی این گفتمان آن است که ؛ «باید به این دولت برای اصلاحات اقتصادی و اجرای عدالت کمک کرد.»

رسالت: تعداد معترضین کمتر از یک درصد است

به گزارش مدارا، روزنامه رسالت نوشت: یک گفتمان در میان مردم مبتنی بر «عدالت» و «رفاه» در کشور دارد شکل می‌گیرد. حرف اصلی و دال مرکزی این گفتمان آن است که ؛ «باید به این دولت برای اصلاحات اقتصادی و اجرای عدالت کمک کرد.»

راهبرد دشمنان اسلام و نظام این بود؛ همزمان با اصلاحات اقتصادی در دولت رئیسی «معترضین» را به «مخالفین» و «مخالفین» را به «معاندین» نظام تبدیل کنیم!

اما با روشنگری‌ای که توسط رئیس‌جمهور و همکاران او در دولت و نخبگان جامعه صورت گرفت همه پیش‌بینی‌های دشمن نقش بر آب شد. از همان ساعات اولیه واریز کمک معیشتی به ۷۵ میلیون ایرانی، یک رضایت نسبی در مورد تاب‌آوری آنها درخصوص افزایش قیمت بخشی از کالاهای اساسی پدید آمد.

اخبار رسیده از سراسر کشور حاکی است حتی تجمعات و اعتراضات به یک درصد هم نرسید.

کل اصلاحات اقتصادی دولت برای اصلاح چهار قلم کالای اساسی و دادن یارانه از «مبدأ» به «مقصد» چیزی نبود که ضد انقلاب برای آن در و تخته بسازند و از آب شفاف و زلال تصمیم‌گیری دولت گِل دروغ، تهمت، تحریف، تشویش و فریب را به هر شکل می‌خواهند درآورند.

دشمن فکر می‌کرد روی عده‌ معتنابهی برای یک اردوکشی خیابانی می‌تواند حساب باز کند، اما تعداد این جماعت آنقدر نبود که بتوانند یک «آشوب گرم» را تدارک کنند.

فراخوان‌های «منافقین» و «سلطنت‌طلب‌ها» و شرکای آنها در داخل زیر «خیمه فتنه» بی‌پاسخ ماند و هرچه بیشتر فریاد زدند کمتر نتیجه گرفتند.

سرعت عمل دولت در این امر به‌ویژه در حوزه روشنگری، دشمن را غافلگیر کرد و یک آرامش نسبی را در بازار پدید آورد.

رسانه‌های دشمن در پدیداری سیاه‌نمایی برای این تصمیم دولت، در برابر بصیرت مردم قرار گرفتند و کم آوردند. دشمن در تزریق ویروس «حس بدبختی» زیر پوست افکار عمومی عاجز شد. اکنون اصلاحات اقتصادی با یک عزم ملی و تقسیم کار مشخص در اجرا پیش می‌رود.

اخبار مرتبط:
شورای امنیت امروز نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد
شورای امنیت امروز نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

شورای امنیت سازمان ملل با وجود مخالفت روسیه و چین، به درخواست تعدادی از اعضای غربی این شورا امروز نشستی در مورد قطعنامه ۲۲۳۱ برگزار می‌کند؛ این در حالی است که پیشتر مسکو و پکن به همراه ایران با برگزاری این نشست و نیز گزارش دبیرکل مخالفت کرده بودند.

نماینده مجلس: در صورت صادر نشدن ویزا برای برخی بازیکنان، ممکن است کل تیم را به جام جهانی اعزام نکنیم
نماینده مجلس: در صورت صادر نشدن ویزا برای برخی بازیکنان، ممکن است کل تیم را به جام جهانی اعزام نکنیم

کامران پولادی، دبیر فراکسیون ورزش مجلس گفت: تصمیم‌گیری درباره اعزام یا عدم اعزام تیم ملی ایران به جام جهانی در صورت صادر نشدن ویزا برای چند بازیکن، جزو مسائلی است که باید در سطوح کلان نظام درباره آن تصمیم‌گیری شود. البته اگر قرار باشد برای چند بازیکن ویزا صادر نشود، ممکن است ما هم جام جهانی را تحریم کنیم و اگر لازم باشد، تیم ملی را هم اعزام نخواهیم کرد.

گرامی‌مقدم: پزشکیان از وفاق صرفاً به عنوان ابزاری برای باج‌دهی به رقیب استفاده کرد/ اصلاح‌طلبان با پزشکیان تعارف ندارند
گرامی‌مقدم: پزشکیان از وفاق صرفاً به عنوان ابزاری برای باج‌دهی به رقیب استفاده کرد/ اصلاح‌طلبان با پزشکیان تعارف ندارند

سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: اساساً ذات اصلاح‌طلبی مبتنی بر انتقاد است، چه رئیس‌جمهور از خودی‌ها باشد و چه از جناح مقابل. اصلاح‌طلبان هیچ تعارفی با هیچ رئیس‌جمهوری، به ویژه رئیس‌جمهوری که منتسب به خودشان است، ندارند و برای اصلاح امور، هر جا که تشخیص دهند باید انتقاد کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است