کد خبر : 191061
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۵ - 08:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

وزیر آموزش و پرورش استیضاح می‌شود؟

اخیرا خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه مجلس قصد استیضاح وزیر آموزش و پرورش به دلیل تدوین غیرکارشناسی آیین‌نامه رتبه‌بندی را دارد. یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این خصوص مطرح کرد که از عملکرد بعضی‌ها من راضی نیستم. در نتیجه در مرحله اول با تذکر و سوال سعی می‌کنیم کار را پیش ببریم اگر هم نشد به سراغ استیضاح می‌رویم. بنده خیلی از عملکرد ایشان راضی نیستم.

وزیر آموزش و پرورش استیضاح می‌شود؟

به گزارش مدارا، حبیب‌ الله دهمرده در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خبر استیضاح وزیر آموزش و پرورش صحت دارد یا خیر، اظهار داشت: «به صورت کلی پاسخ شما را می‌دهم؛ تا زمانی که وزیر و مسئولی به مردم خدمت کند، شخصا چاکرش هستم اما لحظه‌ای که مسیر خدمتش عوض شود، همه می‌فهمند و مسیر من هم عوض می‌شود؛ چرا که ما نماینده مردم ایران و شاید هم در بعضی مواقع جهان، هستیم.»

نماینده مردم زابل تاکید کرد: «هر کسی باید وظیفه خود را انجام دهد. من به عنوان نماینده باید وظیفه‌ام را انجام دهم و وزیر و رئیس جمهور هم به همین شکل. از عملکرد بعضی‌ها من راضی نیستم. در نتیجه در مرحله اول با تذکر و سوال سعی می‌کنیم کار را پیش ببریم اگر هم نشد به سراغ استیضاح می‌رویم. بنده خیلی از عملکرد ایشان راضی نیستم.»

اخبار مرتبط:
وزیر دفاع آمریکا: متعهدیم که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد؛ این مستلزم برخی سازش‌ها و امتیازهاست
وزیر دفاع آمریکا: متعهدیم که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد؛ این مستلزم برخی سازش‌ها و امتیازهاست

پیت هگست وزیر دفاع آمریکا با بیان اینکه با چالش ایجاد شده توسط حوثی‌ها مقابله کردیم تا خطر آن گسترش نیابد گفت: متعهدیم که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و این مستلزم برخی سازش‌ها و امتیازهاست.

آیت‌الله غرویان: شبیه‌سازی جهنم، نوعی بهره‌برداری ابزاری از دین است
آیت‌الله غرویان: شبیه‌سازی جهنم، نوعی بهره‌برداری ابزاری از دین است

یک استاد حوزه علمیه گفت: ما باید اسلام رحمانی را به مردم معرفی کنیم؛ اسلامی که جنبه‌های رحمت، مهربانی و گشایش را به نمایش می‌گذارد. باید نشاط، امی و چهره‌ای مهربان از خداوند را به مردم نشان دهیم. خداوند بخشنده و مهربان است و نمی‌خواهد بنده‌اش در عذاب باشد.

عراقچی: نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست
عراقچی: نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفت: این که طرف‌های مقابل می‌گویند ایران نباید غنی‌سازی داشته باشد، یک جور تحمیل است و آنها نمی‌توانند با سلطه‌گری خواسته خود را به مردم ایران تحمیل کنند و این چیزی نیست که مردم ایران زیر بار آن بروند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است