کد خبر : 191047
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - 16:36
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

انتظارات دادستان کل از سازمان بازرسی

دادستان کل کشور گفت: از سازمان ملی استاندارد انتظار داریم در مورد موضوع خودرو وظیفه، تکلیف و مسئولیت قانونی خود را مورد توجه بیشتری قرار دهد.

انتظارات دادستان کل از سازمان بازرسی

به گزارش مدارا از قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری درباره ورود دادستانی کل کشور به بحث استاندارد سازی خودروسازی و اختلاف به وجود آمده میان سازمان استاندارد و پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی کل انتظامی کشور، بیان کرد: مسئله استاندارد بودن خودروهایی که مردم از آن استفاده می‌کنند، بسیار مسئله مهمی است.

وی افزود: سازمان مربوطه در این حوزه وظیفه دارد تا تمام مقررات استاندارد خودرو که فقدان آن سلامت جامعه را تهدید می‌کند، مورد توجه و بررسی قرار دهد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: نیروی انتظامی هم به موجب قانون و مقررات وظیفه دارد که خودروهایی که در اختیار مردم قرار می‌گیرد را رصد کرده و از تردد و شماره گذاری خودروهایی که فاقد استانداردهای لازم هستند، جلوگیری کند.

وی افزود: از سازمان ملی استاندارد توقع و انتظار داریم تا در موضوع خودرو به وظیفه، تکلیف و مسئولیت قانونی خود عمل کند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با بیان اینکه موضوع سلامت مردم یک امر بسیار مهم برای ما تلقی می‌شود، تاکید کرد: متاسفانه خودروسازان داخلی آن گونه‎ای که شایسته و بایسته است، به وظایف خود عمل نمی‎کنند.

وی افزود: افراد باید بدانند که با جان مردم سر و کار دارند، بخشی از حوادثی که در جاده‌ها اتفاق می‌افتد به عدم استاندارد خودروها باز می‌گردد؛ لذا مسئول وقوع این حوادث را خودروسازان و سازمانی که مسئولیت نظارت بر این خودروها را بر عهده دارد، می‌دانیم.

دادستان کل کشور اظهار کرد: چرا سازمان ملی استاندارد نباید وظایف و تکالیف قانونی خود را به خوبی اجرا و عمل کند و نظارت دقیق بر فعالیت قطعه سازان و خودروسازان داشته باشد تا شاهد وقوع این حوادث دردناک در کشور باشیم؟

اخبار مرتبط:
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست

هواشناسی اعلام کرد: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست.

مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید

رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل: ۱۴ دانش‌آموز یکی از مدارس بابل درپی مسمومیت دسته‌جمعی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل و پس از درمان مرخص شدند.

قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید
قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) در واکنش به اخباری مبنی بر ایجاد قطعه‌ای ویژه برای طبقات مرفه گفت: قطعه ۹۰ مختص افراد خاص نیست و خرید برای عموم آزاد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است