کد خبر : 191047
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - 16:36
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

انتظارات دادستان کل از سازمان بازرسی

دادستان کل کشور گفت: از سازمان ملی استاندارد انتظار داریم در مورد موضوع خودرو وظیفه، تکلیف و مسئولیت قانونی خود را مورد توجه بیشتری قرار دهد.

انتظارات دادستان کل از سازمان بازرسی

به گزارش مدارا از قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری درباره ورود دادستانی کل کشور به بحث استاندارد سازی خودروسازی و اختلاف به وجود آمده میان سازمان استاندارد و پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی کل انتظامی کشور، بیان کرد: مسئله استاندارد بودن خودروهایی که مردم از آن استفاده می‌کنند، بسیار مسئله مهمی است.

وی افزود: سازمان مربوطه در این حوزه وظیفه دارد تا تمام مقررات استاندارد خودرو که فقدان آن سلامت جامعه را تهدید می‌کند، مورد توجه و بررسی قرار دهد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: نیروی انتظامی هم به موجب قانون و مقررات وظیفه دارد که خودروهایی که در اختیار مردم قرار می‌گیرد را رصد کرده و از تردد و شماره گذاری خودروهایی که فاقد استانداردهای لازم هستند، جلوگیری کند.

وی افزود: از سازمان ملی استاندارد توقع و انتظار داریم تا در موضوع خودرو به وظیفه، تکلیف و مسئولیت قانونی خود عمل کند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با بیان اینکه موضوع سلامت مردم یک امر بسیار مهم برای ما تلقی می‌شود، تاکید کرد: متاسفانه خودروسازان داخلی آن گونه‎ای که شایسته و بایسته است، به وظایف خود عمل نمی‎کنند.

وی افزود: افراد باید بدانند که با جان مردم سر و کار دارند، بخشی از حوادثی که در جاده‌ها اتفاق می‌افتد به عدم استاندارد خودروها باز می‌گردد؛ لذا مسئول وقوع این حوادث را خودروسازان و سازمانی که مسئولیت نظارت بر این خودروها را بر عهده دارد، می‌دانیم.

دادستان کل کشور اظهار کرد: چرا سازمان ملی استاندارد نباید وظایف و تکالیف قانونی خود را به خوبی اجرا و عمل کند و نظارت دقیق بر فعالیت قطعه سازان و خودروسازان داشته باشد تا شاهد وقوع این حوادث دردناک در کشور باشیم؟

اخبار مرتبط:
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

بیاتی، نماینده مجلس: درباره تونل غیر مجاز زیر بازار بزرگ تهران، امیدواریم این موضوع به خیر بگذرد و مشکلی برای شهروندان پیش نیاید/ از این مسائل در کشور ما زیاد است
بیاتی، نماینده مجلس: درباره تونل غیر مجاز زیر بازار بزرگ تهران، امیدواریم این موضوع به خیر بگذرد و مشکلی برای شهروندان پیش نیاید/ از این مسائل در کشور ما زیاد است

عضو کمسیون امور داخلی کشور و شوراها به ماجرای تونل ۵ کیلومتری زیر بازارر بازار بزرگ واکنش نشان داد و گفت: مسئول مستقیم اقدام در این زمینه شهرداری و شوراها هستند که متأسفانه از این مسائل در کشورما زیاد است، معمولاً زمانی که حادثه‌ای رخ می‌دهد، باید به دنبال مقصر بگردیم، اما پیشگیری نمی‌کنیم.

مدیریت بحران: سیلاب در کهگیلویه و بویراحمد جان ۳ نفر را گرفت
مدیریت بحران: سیلاب در کهگیلویه و بویراحمد جان ۳ نفر را گرفت

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: براثر طغیان آب رودخانه دره «لَبک» روستای «سرپری» در پنج کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه این سه نفر جان خود را از دست دادند که بلافاصله پس از دریافت اخبار، تیم‌های امدادی و هلال احمر برای جست‌و‌جو و نجات به منطقه اعزام شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است