کد خبر : 191039
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - 13:53
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

۹۰ قلم دارو ارزان می‌شود

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: مابه التفاوت قیمت حدود ۹۰ قلم دارو بعد از اصلاح قیمت به دلیل استفاده از ارز نیمایی، توسط بیمه‌ها پوشش داده نشد که با دستور رئیس جمهور با سازمان‌های بیمه گر توافق شده است که قیمت این ۹۰ قلم دارو به قبل برگردد تا تفاوتی در پرداختی مردم از جیب نداشته باشد.

۹۰ قلم دارو ارزان می‌شود

به گزارش مدارا، هاشمی، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: مابه التفاوت قیمت حدود ۹۰ قلم دارو بعد از اصلاح قیمت به دلیل استفاده از ارز نیمایی، توسط بیمه‌ها پوشش داده نشد که با دستور رئیس جمهور با سازمان‌های بیمه گر توافق شده است که قیمت این ۹۰ قلم دارو به قبل برگردد تا تفاوتی در پرداختی مردم از جیب نداشته باشد.

اخبار مرتبط:
درخواست نرگس محمدی برای اعدام نشدنِ امیر تتلو
درخواست نرگس محمدی برای اعدام نشدنِ امیر تتلو

دقایقی پیش نرگس محمدی، با انتشار متنی احساسی در صفحه اینستاگرامش، به خبر اعدام شدن امیرحسین مقصودلو «امیر تتلو»، واکنش نشان داد.

کشت برنج در این استان ممنوع شد
کشت برنج در این استان ممنوع شد

سازمان جهاد کشاورزی و آب و برق خوزستان در اطلاعیه‌ای مشترک از ممنوعیت کشت شلتوک (برنج) در حوضه‌های کرخه، دز، کارون، مارون، جراحی و زهره در خوزستان خبر داد.

پلیس پایتخت: تیراندازی روز گذشته در باقر شهر، به علت درگیری بین قاچاقچیان و مأموران بوده/ توقیف مواد مخدر شیشه و دو قبضه سلاح جنگی
پلیس پایتخت: تیراندازی روز گذشته در باقر شهر، به علت درگیری بین قاچاقچیان و مأموران بوده/ توقیف مواد مخدر شیشه و دو قبضه سلاح جنگی

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ اعلام کرد که تیراندازی روز یکشنبه در باقرشهر به علت درگیری بین قاچاقچیان مواد مخدر و مأموران پلیس بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است