کد خبر : 190951
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - 08:57
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

۴ هزار قلم کالا گران می‌شود!

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:این روزها که دولت سیزدهم به قول مسئولین خود این دولت مشغول جراحی اقتصادی کشور است، دولت باید راه انتقاد سازنده را باز بگذارد تا صاحبنظران اقتصادی، اجتماعی و سیاسی حرف‌های خود را مطرح کنند و دولتمردان با استفاده از نقطه‌نظرهای آنان متوجه ایرادهای کار خود شوند و در حین انجام این جراحی، ایرادها را برطرف کنند و مانع بدتر شدن حال این بیمار رنجور شوند.

۴ هزار قلم کالا گران می‌شود!

به گزارش مدارا، اینکه رسانه ملی مأموریت پیدا کند در تمام بخش‌ها و از تمام شبکه‌ها به تعریف و تمجید طرح اصلاح یارانه‌ها بپردازد و هیچ صاحبنظری حق راه پیدا کردن به این رسانه برای نقد کردن آن را نداشته باشد، با هیچیک از معیارهای جامعه آزاد منطبق نیست. اینکه اگر کسی طرح دولت را نقد کند و در روزنامه‌ای یا در فضای مجازی نظر مخالف خود را منعکس نماید، توسط عناصر وابسته به دولت متهم به همصدائی با بیگانگان شود، نقض آشکار آزادی‌های مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی و تعالیم اسلام است.

 

دولت اگر می‌خواهد به کشور خدمت کند، باید آزادی نقد خود و عملکرد خود را تضمین و تأمین کند. سخن اصولی آیت‌الله بهشتی که می‌گفت «اجازه نمی‌دهیم هیچکس به دلیل انتقاد از خودمان و دیگر دست‌اندرکاران نظام جمهوری اسلامی تهدید یا تعقیب شود» اگر راهنمای عمل مسئولین قرار نگیرد، در اقدام امروزشان توفیقی به دست نخواهند آورد.

 

درباره جراحی اقتصادی مورد نظر دولت، کسی مخالفتی با تک‌نرخی کردن ارز و واقعی کردن نرخ‌ها ندارد. ایراد اینست که چاقوی این جراحی، همان چاقوی دولت نهم است که مدتهاست زنگ زده و آثار تورمی و تشدید فاصله طبقاتی و گسترش فقر را به بار آورده است.

 

ادامه پرداخت یارانه آنهم با گستره‌ای که شما از آن سخن می‌گوئید به منزله اینست که چاقوی جراحی زنگ‌زده‌تان را در بدن بیمار جا بگذارید و او را به عفونت و رنجوری بیشتر مبتلا کنید. شما در این جراحی سخن از آزادسازی چهار قلم کالا به میان آورده‌اید ولی کیست که نداند آثار آزادسازی این چهار قلم به چهار هزار قلم کالا و خدمات سرایت خواهد کرد و نتیجه این خواهد شد که فقر ماندگار و فاصله طبقاتی بیشتر خواهد شد. عدالت هم اگر اکنون زخمی است، در اثر این عمل جراحی شما کاملاً قربانی خواهد شد.

 

این نوع جراحی کردن هنر نیست، هنر اینست که ارز ترجیحی را طوری حذف کنید و تک‌نرخی شدن ارز را بگونه‌ای عملی نمائید که بساط یارانه را جمع کنید و در تقسیم ثروت چنان عمل کنید که فاصله طبقاتی هر روز کمتر شود و عدالت بتواند جای تبعیض را بگیرد. مطمئن باشید جراحی با چاقوی زنگ‌زده جواب نخواهد داد.

اخبار مرتبط:
پژمانفر، نماینده مجلس: همه ما نگران اجرایی نَشدن قانون عفاف و حجاب هستیم
پژمانفر، نماینده مجلس: همه ما نگران اجرایی نَشدن قانون عفاف و حجاب هستیم

نصرالله پژمانفر، رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: «همه ما نسبت به اجرا نشدن قانون عفاف و حجاب نگرانی داریم و تلاش این است که متولیان اجرایی کشور را بر اجرای قانون متقاعد کنیم.»

سعید جلیلی: کسانی بودند که می‌گفتند ایران نباید حتی یک سانتریفیوژ داشته باشد
سعید جلیلی: کسانی بودند که می‌گفتند ایران نباید حتی یک سانتریفیوژ داشته باشد

سعید جلیلی در دانشگاه شاهرود حضور پیدا کرد و گفت: کسانی بودند که می‌گفتند ایران نباید حتی یک سانتریفیوژ داشته باشد و همه فعالیت‌ها را تعلیق کرده بودند. مدتی بعد وقتی دوباره مسئولیت را تحویل گرفتند، با ۱۹ هزار سانتریفیوژ مواجه شدند.

نماینده مجلس: جنگ بعدی با اسراییل جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
نماینده مجلس: جنگ بعدی با اسراییل جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره نقض آتش‌بسی که از طرف رژیم صهیونیستی علیه غزه صورت می‌گیرد، گفت: از آغاز فرایند آتش‌بس و پیش از آن، خیلی روشن بود که رژیم خون‌خوار و غدّار، کسی که کشتار کودکان و زنان را در دستورکار رسمی خودش دارد، به هیچ عهد و پیمانی وفادار نخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است