کد خبر : 190951
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - 08:57
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

۴ هزار قلم کالا گران می‌شود!

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:این روزها که دولت سیزدهم به قول مسئولین خود این دولت مشغول جراحی اقتصادی کشور است، دولت باید راه انتقاد سازنده را باز بگذارد تا صاحبنظران اقتصادی، اجتماعی و سیاسی حرف‌های خود را مطرح کنند و دولتمردان با استفاده از نقطه‌نظرهای آنان متوجه ایرادهای کار خود شوند و در حین انجام این جراحی، ایرادها را برطرف کنند و مانع بدتر شدن حال این بیمار رنجور شوند.

۴ هزار قلم کالا گران می‌شود!

به گزارش مدارا، اینکه رسانه ملی مأموریت پیدا کند در تمام بخش‌ها و از تمام شبکه‌ها به تعریف و تمجید طرح اصلاح یارانه‌ها بپردازد و هیچ صاحبنظری حق راه پیدا کردن به این رسانه برای نقد کردن آن را نداشته باشد، با هیچیک از معیارهای جامعه آزاد منطبق نیست. اینکه اگر کسی طرح دولت را نقد کند و در روزنامه‌ای یا در فضای مجازی نظر مخالف خود را منعکس نماید، توسط عناصر وابسته به دولت متهم به همصدائی با بیگانگان شود، نقض آشکار آزادی‌های مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی و تعالیم اسلام است.

 

دولت اگر می‌خواهد به کشور خدمت کند، باید آزادی نقد خود و عملکرد خود را تضمین و تأمین کند. سخن اصولی آیت‌الله بهشتی که می‌گفت «اجازه نمی‌دهیم هیچکس به دلیل انتقاد از خودمان و دیگر دست‌اندرکاران نظام جمهوری اسلامی تهدید یا تعقیب شود» اگر راهنمای عمل مسئولین قرار نگیرد، در اقدام امروزشان توفیقی به دست نخواهند آورد.

 

درباره جراحی اقتصادی مورد نظر دولت، کسی مخالفتی با تک‌نرخی کردن ارز و واقعی کردن نرخ‌ها ندارد. ایراد اینست که چاقوی این جراحی، همان چاقوی دولت نهم است که مدتهاست زنگ زده و آثار تورمی و تشدید فاصله طبقاتی و گسترش فقر را به بار آورده است.

 

ادامه پرداخت یارانه آنهم با گستره‌ای که شما از آن سخن می‌گوئید به منزله اینست که چاقوی جراحی زنگ‌زده‌تان را در بدن بیمار جا بگذارید و او را به عفونت و رنجوری بیشتر مبتلا کنید. شما در این جراحی سخن از آزادسازی چهار قلم کالا به میان آورده‌اید ولی کیست که نداند آثار آزادسازی این چهار قلم به چهار هزار قلم کالا و خدمات سرایت خواهد کرد و نتیجه این خواهد شد که فقر ماندگار و فاصله طبقاتی بیشتر خواهد شد. عدالت هم اگر اکنون زخمی است، در اثر این عمل جراحی شما کاملاً قربانی خواهد شد.

 

این نوع جراحی کردن هنر نیست، هنر اینست که ارز ترجیحی را طوری حذف کنید و تک‌نرخی شدن ارز را بگونه‌ای عملی نمائید که بساط یارانه را جمع کنید و در تقسیم ثروت چنان عمل کنید که فاصله طبقاتی هر روز کمتر شود و عدالت بتواند جای تبعیض را بگیرد. مطمئن باشید جراحی با چاقوی زنگ‌زده جواب نخواهد داد.

اخبار مرتبط:
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند
واکنش علی مطهری به ماراتن کیش: باید مسابقه در محیطی انجام شود که بانوان بتوانند بدون حجاب شرکت کنند

نماینده ادوار مجلس گفت: «برای آن که پدیده زشت ‎ماراتن کیش تکرار نشود، باید مسابقه بانوان در مسیر و محیطی انجام شود که خالی از آقایان باشد تا بتوانند بدون حجاب در آن شرکت کنند.»

عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است
عضو شورای شهر: زاکانی به دنبال مهندسی مشارکت در انتخابات است

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران با تأکید بر این که تیم زاکانی نیازمند یک مشارکت مهندسی‌شده برای پیروزی در انتخابات شوراها است، گفت: متأسفانه برخی از همکاران ما در شورای شهر نه در جایگاه نماینده شهروندان، بلکه اکنون در جایگاه روابط‌عمومی شهرداری تهران و در گذشته حتی به‌عنوان مسئول ستاد انتخاباتی شهردار تهران نقش‌آفرینی کرده‌اند.

خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت در شب یلدا
خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت در شب یلدا

به گفته مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس تا این لحظه هیچ تصمیم‌گیری در مورد واریز سود سهام عدالت گرفته نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است