کد خبر : 190813
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ - 18:54
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کاظم غریب آبادی سخنگوی قوه قضاییه می شود

کاظم غریب آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به عنوان سخنگوی قوه قضاییه منصوب خواهد شد.

کاظم غریب آبادی سخنگوی قوه قضاییه می شود

به گزارش گروه سیاسی سایت خبری مدارا، بر اساس شنیده ها کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی بود که با پایان دوره مسولیت خود به عنوان معاون بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر به جای علی باقری کنی منصوب شده بود.

غریب آبادی داماد محمد ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام است و شب گذشته در برنامه جهان آرا در واکنش به محاکمه حمید نوری گفت: جمهوری اسلامی به هیچ وجه تحمل نمی‌کند که آقای نوری به حبس ابد یا هر مجازات دیگری محکوم شود.

صبح امروز ذبیح الله خدایان سخنگوی قوه قضاییه با استعفا از این مسولیت گفت: سخنگوی جدید قوه قضاییه به زودی منصوب خواهد شد.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است