کد خبر : 190803
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ - 15:51
چاپ

امیدواریم طبق جدول زمانی مناسب با ایران به توافق برسیم

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: امیدواریم طبق جدول زمانی مناسب به توافق با ایران دست یابیم.

امیدواریم طبق جدول زمانی مناسب با ایران به توافق برسیم

به گزارش مدارا از الجزیره، رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهاراتی گفت: همچنان امیدوار هستیم که طبق جدول زمانی مناسب به توافق هسته ای با ایران دست یابیم.

وی گفت که ایران اطلاعاتی درخصوص فعالیت هسته ای خود به ما نداده است.

گروسی همچنین گفت که پنجره توافق هسته ای با ایران ممکن است در هر لحظه ای بسته شود.

به گزارش ایسنا، رافائل گروسی اسفند ۱۴۰۰ سفری به تهران داشت. محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در نشست خبری با وی گفت: قرار شد تا مبادله مدارکی که باید بین آژانس و ایران شود حداکثر تا خرداد ماه انجام و برای روز «باز اجرا» که از مفروضات مذاکرات وین است اینها حل و فصل شود و همان طور که در ۲۰۱۵ تصمیم گیری شده بود این مسایل هم بسته شوند. ترتیباتی پیش بینی کردیم تا حداکثر تا خرداد توافقات برای مبادله اسناد در چارچوب حل‌ و فصل مسایل باقی مانده اجرا شود.

وی افزود: مهم برای ما این است و تاکید ما این است که مسایل در روال طبیعی و در چارچوب مقرارت انجام شود و لابی‌گری سیاسی در این مساله شاهد نباشیم و در یک مسیر حرفه ای باشد. امیدواریم این نفوذ هایی که بر سر راه کشور ما ایجاد کردند و نمونه بارزش اقدامات تروریستی و ترور دانشمندان هسته ای بوده است را دیگر شاهد نباشیم. امیدواریم در رفتار و تعامل جدید آقای گروسی تلاش کنند برنامه توسعه اتمی ایران سرعت یابد به ویژه که ایران برای فعالیت هسته‌ای خود برنامه بلندمدت دارد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»
اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت«آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردوحمله کند»

وال‌استریت‌ژورنال: ایران پیشنهادی تازه به اروپا ارائه کرده است
وال‌استریت‌ژورنال: ایران پیشنهادی تازه به اروپا ارائه کرده است

خبرنگار نشریه آمریکایی به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، پیشنهادی تازه به سه کشور اروپایی ارائه کرده که از سوی تروئیکای اروپایی ناکافی و غیرقابل‌قبول توصیف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است