کد خبر : 190799
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ - 15:09
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی، سیاسی
چاپ

بنزین گران نمی‌شود

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم تاکید کرد: نان به هیچ وجه گران نمی‌شود، بنزین هم به هیچ وجه کوپنی و گران نخواهد شد.

بنزین گران نمی‌شود

به گزارش ایسنا، سیدکاظم موسوی در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در نطق میان دستور خود گفت: باید از ظرفیت دانشگاه ها در بخش صنعت، انرژی، دارو  و درمان استفاده کرد. نباید شعار مقام معظم رهبری برای سال ۱۴۰۱ روی زمین بماند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس ضمن تبریک روز کارگر و با بیان اینکه پیامبر اسلام (ص) دست دو نفر حضرت زهرا (س) و کارگر را بوسه زد گفت: فعل معصوم برای ما حجت است باید به این قشر آسیب پذیر دقت ویژه ای داشته باشیم؛ نمی شود در این ممکلت کسی ۵ میلیون تومان حقوق بگیرد و فرد دیگر ۵۰ میلیون تومان حقوق بگیرد این ناعدالتی آشکار است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: به هیچ وجه نان کوپنی نمی شود به هیچ وجه بنزین کوپنی و گران نمی شود پروتئین مردم نباید گران شود. رئیس جمهور انقلابی دیشب کار خارق العاده ای انجام دادند و مبلغ ۴۰۰ و ۳۰۰ هزار تومان برای سرپرستان خانوار واریز کردند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس در انتقاد از نبود اشتغال برای جوانان، گفت: پیشنهادم به رئیس جمهور این است که برای جوانانی که هنوز پایشان به محل کار باز نشده ماهیانه در نظر بگیرید. این جوانان با خانواده، همسر یا نامزدشان درگیر هستند. امروز اگر جوانی بخواهد ازدواج کند از او می‌پرسند شغلت چیست یا چقدر دارایی داری؟ اگر به جوان کار ندهیم، جوان ذلیل می‌شود. رسول الله (ص) جوانی که کار نمی‌کرد را دوست نداشت.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است