کد خبر : 190322
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ - 15:46
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آقای رئیسی! متوجه اوضاع هستی؟

هر که می‌گوید بدون احیای برجام، اقتصاد ایران قابل کنترل است، یا قصد فریب دارد و یا نقشه‌ای برای شکست دولت کشیده است. پس از آنها برحذر باش!

آقای رئیسی! متوجه اوضاع هستی؟

به گزارش مدارا، احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت:

جامعۀ ایرانی تاب افزایش قیمت‌ها را از دست داده است. این نکته‌ای است که این روزها بخشی از اصولگرایان بیش از دیگران نسبت به آن هشدار می‌دهند.

گرانی هم به نظر من امری محتوم است! اگر تیزبین‌ترین و کارآمدترین اقتصاددانان تاریخ نیز یکجا جمع شوند و نسخه‌ای برای اقتصاد ایران بپیچند، با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی و فرهنگی کشور، کاربست نسخۀ تجویزی آنها در بهترین وضعیت فقط می‌تواند روند افزایش قیمت‌ها را آهسته‌تر کند نه اینکه آن را متوقف سازد.

مردم اما کاهش روند افزایشی قیمت‌ها را نه حس می‌کنند و نه برای‌شان اهمیت دارد. آنها کاهش و یا ثباتِ اصل قیمت‌ها را خواستارند و این با هیچ ابزاری ممکن نیست.

این را در همان پیشنهاد نخست‌ام به آقای رئیسی با پررنگ‌ترین واژه‌ها گوشزد کردم و از او خواستم که برای افزایش سطح تاب‌آوری اجتماعی در مقابل تورم و افزایش قیمت‌ها، تماس مستقیم با آمریکا و احیای برجام را در سریع‌ترین زمانِ ممکن به پیش ببرد تا همزمان با فشار گرانی‌ها، روزنه‌ای رو به افقِ بهبود اقتصادی نیز گشوده شود و مردم را کمی آرام کند.

دولت رئیسی اما در این زمینه به طرز ناباورانه‌ای تعلل پیشه کرده و فرصت طلایی زمان محدود را به مخاطره انداخته است. اینکه عامل این تعلل از درون دولت است یا خارج از آن، به درستی نمی‎دانم؛ اما هر که هست، کمر به شکست زودهنگام دولت بسته است.

به آقای رئیسی در آن نامه تأکید مؤکد کردم که هر که می‌گوید بدون احیای برجام، اقتصاد ایران قابل کنترل است، یا قصد فریب دارد و یا نقشه‌ای برای شکست دولت کشیده است. پس از آنها برحذر باش!

دولت آقای رئیسی اما گویی در دام همان افراد افتاده و با تعللی بی‌ثمر، جامعه را درمعرض خطری قرار می دهد که از قضا کم اهمیت‌ترین وجه آن، همانا شکست دولت اوست و وجوه دیگر این خطر برای جامعۀ ایرانی بسیار ویرانگرتر است.

 

اخبار مرتبط:
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آمریکا را تهدید کرد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آمریکا را تهدید کرد

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر نقش راهبردی نیروی هوایی در تثبیت بازدارندگی فعال و ارتقاء آمادگی دفاعی با تهدیدات دشمنان اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز آغازگر جنگ نخواهد بود، اما در دفاع قاطع از امنیت ملی، منافع حیاتی و تمامیت ارضی خود، لحظه‌ای تردید به خود راه نمی‌دهد.

ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت
ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت

ناو آبراهام لینکلن برای مقابله با تهدید موشک‌های هایپرسونیک ایران، وارد بالاترین سطح هشدار شده و با پروازهای شبانه‌روزی، یک سپر آهنین در آسمان ایجاد کرده است.

بیانیه امارات: امیدواریم که مذاکرات میان ایران و آمریکا، به نتایج مثبتی منجر شود/ تقویت دیپلماسی از اصول بنیادین حل اختلافات است
بیانیه امارات: امیدواریم که مذاکرات میان ایران و آمریکا، به نتایج مثبتی منجر شود/ تقویت دیپلماسی از اصول بنیادین حل اختلافات است

وزارت خارجه امارات از برگزاری مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران در سلطنت عمان استقبال کرد و این اقدام را گامی مثبت در مسیر تقویت دیپلماسی و کاهش تنش‌های منطقه‌ای دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است