کد خبر : 190322
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ - 15:46
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آقای رئیسی! متوجه اوضاع هستی؟

هر که می‌گوید بدون احیای برجام، اقتصاد ایران قابل کنترل است، یا قصد فریب دارد و یا نقشه‌ای برای شکست دولت کشیده است. پس از آنها برحذر باش!

آقای رئیسی! متوجه اوضاع هستی؟

به گزارش مدارا، احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت:

جامعۀ ایرانی تاب افزایش قیمت‌ها را از دست داده است. این نکته‌ای است که این روزها بخشی از اصولگرایان بیش از دیگران نسبت به آن هشدار می‌دهند.

گرانی هم به نظر من امری محتوم است! اگر تیزبین‌ترین و کارآمدترین اقتصاددانان تاریخ نیز یکجا جمع شوند و نسخه‌ای برای اقتصاد ایران بپیچند، با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی و فرهنگی کشور، کاربست نسخۀ تجویزی آنها در بهترین وضعیت فقط می‌تواند روند افزایش قیمت‌ها را آهسته‌تر کند نه اینکه آن را متوقف سازد.

مردم اما کاهش روند افزایشی قیمت‌ها را نه حس می‌کنند و نه برای‌شان اهمیت دارد. آنها کاهش و یا ثباتِ اصل قیمت‌ها را خواستارند و این با هیچ ابزاری ممکن نیست.

این را در همان پیشنهاد نخست‌ام به آقای رئیسی با پررنگ‌ترین واژه‌ها گوشزد کردم و از او خواستم که برای افزایش سطح تاب‌آوری اجتماعی در مقابل تورم و افزایش قیمت‌ها، تماس مستقیم با آمریکا و احیای برجام را در سریع‌ترین زمانِ ممکن به پیش ببرد تا همزمان با فشار گرانی‌ها، روزنه‌ای رو به افقِ بهبود اقتصادی نیز گشوده شود و مردم را کمی آرام کند.

دولت رئیسی اما در این زمینه به طرز ناباورانه‌ای تعلل پیشه کرده و فرصت طلایی زمان محدود را به مخاطره انداخته است. اینکه عامل این تعلل از درون دولت است یا خارج از آن، به درستی نمی‎دانم؛ اما هر که هست، کمر به شکست زودهنگام دولت بسته است.

به آقای رئیسی در آن نامه تأکید مؤکد کردم که هر که می‌گوید بدون احیای برجام، اقتصاد ایران قابل کنترل است، یا قصد فریب دارد و یا نقشه‌ای برای شکست دولت کشیده است. پس از آنها برحذر باش!

دولت آقای رئیسی اما گویی در دام همان افراد افتاده و با تعللی بی‌ثمر، جامعه را درمعرض خطری قرار می دهد که از قضا کم اهمیت‌ترین وجه آن، همانا شکست دولت اوست و وجوه دیگر این خطر برای جامعۀ ایرانی بسیار ویرانگرتر است.

 

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه: احتمالاً مذاکرات تا بعد از ظهر به وقت ژنو، ادامه پیدا می‌کند
سخنگوی وزارت خارجه: احتمالاً مذاکرات تا بعد از ظهر به وقت ژنو، ادامه پیدا می‌کند

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌وگو با صداوسیما در مورد برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گفت: حوالی ظهر امروز، بین ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱ دور دوم مذاکرات آغاز می‌شود. هر دو هیئت با وزیر خارجه عمان ابتدا دیدار و نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را منعکس می‌کنند، وزیر خارجه عمان هم دیدگاه‌های طرفین را به یکدیگر منعکس می‌کند.

مجلس تصویب کرد؛ یارانه فرزندان خانواده‌های دهک‌های اول تا چهارمِ دارای حداقل ۳ فرزند که هیچ‌کدام از والدین در دستگاه‌های تعیین شده شاغل نباشند، ۳ برابر می‌شود
مجلس تصویب کرد؛ یارانه فرزندان خانواده‌های دهک‌های اول تا چهارمِ دارای حداقل ۳ فرزند که هیچ‌کدام از والدین در دستگاه‌های تعیین شده شاغل نباشند، ۳ برابر می‌شود

با تصویب نمایندگان مجلس افزایش یارانه فرزندان خانواده‌های دهک‌های اول تا چهارم دارای حداقل ۳ فرزند تحت تکفل که هیچ کدام از والدین در دستگاه‌ها شاغل نباشند سه برابر یارانه مصوب خواهد بود.

گزارش گاردین از دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا: انتظار نداشته باشید که همه توافق‌ها روی کاغذ نوشته شوند
گزارش گاردین از دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا: انتظار نداشته باشید که همه توافق‌ها روی کاغذ نوشته شوند

سبک مذاکرهٔ ایرانی عموماً در جهان به عنوان “سبک بازاری” شناخته می‌شود، به این معنا که چانه‌زنی پیوسته و خستگی‌ناپذیر است. این کار به زمان و انرژی زیادی نیاز دارد، و هر کس زود خسته و بی‌حوصله شود، خواهد باخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است