کد خبر : 190300
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۷ - 00:13
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

توصیه امام جمعه قم به قالیباف و رئیسی؛ قیام کنید!

فارس نوشت: آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه امروز توطئه‌ اصلی دشمن، فشار اقتصادی به توده‌های مردم برای خسته و ناامید کردن آنها است، تصریح کرد: باید همه دستگاه‌های حاکمیتی و مسئولان برای خنثی کردن این توطئه دشمن تلاش بی‌وقفه کنند.

توصیه امام جمعه قم به قالیباف و رئیسی؛ قیام کنید!

به گزارش مدارا، آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های امروز نماز جمعه قم که در مصلی قدس برگزار شد، بیان کرد: شیطانی که در ماه رمضان در غل و زنجیر بود، اکنون آزاد شده و دزد سرمایه تقوا است که باید متوجه این موضوع باشیم.

 

وی گفت: همیشه در کنار جریان حق، جریان نفاق به طور پیچیده و خطرناک وجود داشته است؛ به همین خاطر در صدر اسلام جریان نفاق از مهمترین تهدیدهای داخلی در مقابل مسلمین بود و با گسترش اسلام در عصر پیامبر این جریان در ساختار جامعه اسلامی نفوذ بیشتری پیدا کرده بود.

 

خطیب جمعه قم با اشاره به این‌که راهپیمایی روز قدس امسال از اهمیت بالایی برخوردار بود، اظهار کرد: پیام راهپیمایی روز جهانی قدس این است که ملت و جوانان ایران بر معنویت و ضدیت با فساد و استکبار، پافشاری دارند و کسانی که با ولنگاری و بی‌اعتنایی به احکام دین مثل تظاهر به روزه‌خواری خواستند از مردم و جامعه معنویت‌زدایی کنند، راه به جایی نبرده و نخواهند برد.

 

بیشتر بخوانید:

 

پاسخ فاضل میبدی به خطبه علم الهدی : بی حجابی علت گرانی؟! اگر چنین بود باید دنیا قحطی گرفته باشد

 

خطیب جمعه کرج : مردم ناراحتند / بسیج بازار را ساماندهی کند/ مساله نان را با ۳۰ نفر حل کردیم / جرم مشهود حکم دادگاه نمی‌خواهد

 

وی با بیان اینکه امروز توطئه‌ اصلی دشمن، فشار اقتصادی به توده‌های مردم برای خسته و ناامید کردن آنها است، تصریح کرد: باید همه دستگاه‌های حاکمیتی و مسئولان برای خنثی کردن این توطئه دشمن تلاش بی‌وقفه کنند.

 

نماینده ولی فقیه در استان قم تأکید کرد: سران محترم قوا و فعالان اصلی قوا برای رسیدگی‌ به ناهنجاری‌های اقتصادی و رفع موانع و آسیب‌ها قیام کرده و تصمیمات قاطعی گرفته و اجرایی کنند و اخلالگران اقتصادی را با اشد مجازات به جای خودشان بنشانند.

 

سعیدی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در روز جهانی قدس، ابراز کرد: ایشان با تحسین از ایستادگی و شهامت کم‌نظیر ملت فلسطین، عملیات فداکاری جوانان فلسطینی را موجب ایجاد سپر دفاعی برای این کشور دانستند.

 

عضو مجلس خبرگان ضمن گرامیداشت هفته معلم عنوان کرد: از هنرهای استاد مطهری، توان پاسخگویی به شبهات به خصوص در جوان‌ها بود؛ تبیین اندیشه‌های شهید استاد مطهری یکی از مصادیق بارز جهاد تبیین است. از دولت محترم نیز خواستاریم که دغدغه‌های معلمان عزیز را برطرف کنند.

 

وی با اشاره به فرارسیدن هفته هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر همواره در تلاش است که وظایف بشردوستانه خود را در خدمت به حادثه‌دیدگان و نیازمندان به نحو احسن انجام دهد؛ پیوند و همدلی مردم به هلال احمر سبب تقویت این جمعیت مردم نهاد است.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است