کد خبر : 189883
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ - 11:22
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

کیهان این بار از اصغر فرهادی حمایت کرد

ســردبیر ســابق «مجله فیلم» با روایت ماجراهای اخیــر اصغر فرهادی، واقعیت‌های نهفته در جریان شبه‌روشنفکری و اپوزیسیون را فاش کرد و گفت خیلی از روشنفکران به دلیل حسادت خوششان می‌آید اصغر فرهادی زمین بخورد.

کیهان این بار از اصغر فرهادی حمایت کرد

به گزارش مدارا، هوشنگ گلمکانی، ســردبیر سابق «مجله فیلم» و ســردبیر نشریه «فیلم امروز» که خودش ســال‌ها در این دو مجله به پرورش نویسندگان و منتقدان شــبه‌روشنفکر مشغول بوده، در مصاحبه‌ای به بهانه حاشیه‌های اخیر اصغر فرهادی گفت: «عدە زیادی، که ممکن است منتقد فیلم یا روشنفکر هم بین آن‌ها باشد، از دادگاهی شدن فرهادی استقبال می‌کنند. خیلی از روشنفکران به دلیل حســادت به موقعیت فرهادی، خوششــان می‌آید فرهادی زمین بخورد.»

وی به ســیاق شبه‌روشــنفکران به مردم عادی هم حمله کرد و بدون اشــاره به فاصله گرفتن فرهــادی از جامعه و دهن‌کجی‌های او به فرهنگ و ارزش‌های مردم اظهار داشــت: «روان‌شناسی جامعه هم بارها این را نشان داده که بسیاری از مردم عادی عموما کمک می‌کنند یکی اوج بگیرد، بعد خوشحال می شوند از زمین خوردن او و کمک می‌کنند به وقوع این سقوط. آدم‌های کوچک وقتی می‌بینند کسی این‌قدر موفق شده و توفیقات جهانی پیدا کرده و حالا چنین اتهامی به او زده می‌شود، خوشحال می‌شوند که این هم دزد و وابســته است که این‌قدر موفق شده! یعنی در درون خودشان به آرامش می‌رســند و به خودشان می‌گویند پس بی‌دلیل نیست که ما موفق نیستیم!»

گلمکانی تصریح کرد: «به نظر من متأسفانه فرهادی در ایران تمام شده و دیگــر نمی‌تواند با این جو موجود در ایران کار کند. این اتفاقی که افتاده، در حکم انفجاری است که رخ داده و موقعیت فرهادی را در ایران نابود کرده اســت. حاسدان و سیاســی‌کاران و جمعیتی که او را به اوج برده بودند کار خودشان را کردند.»

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟

تصمیم به خاموشی جشن، جلوه‌ای از خودآگاهی جمعی بود؛ خودآگاهی‌ای که معتبرترین مجوز آن، قضاوت و وجدان عمومی است نه دستور یک مقام اداری. این لحظه‌ نمادین، نشان داد که قوام همبستگی اجتماعی در ایران تنها در سایه‌ تنوع سلیقه‌ها تجلی می‌یابد، نه در یکنواختی. وقتی کوچه‌های شهر به سکوت نشستند، شاهرگ های تجربه مشترک ما در برابر درد ملی به تپش افتاد.

شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان»
شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان»

وکیل آزاده مسیح زاده از طرح دادخواست جدید علیه اصغر فرهادی خبر داد و گفت: مبانی این دادخواست با موارد قبلی تفاوت‌های جدی دارد.

پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت
پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت

پخش‌کننده فیلم سینمایی «پیرپسر» گفت: پس از پایان اکران «رها» فیلم دیگری جایگزین می‌شود و بعد از آن نوبت به اکران «پیرپسر» خواهد رسید، «پیرپسر» پروانه نمایش دارد و برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است