کد خبر : 189879
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ - 11:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: ما میرزا بنویس دولت نیستیم!

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس نماینده مردم است و به طور جد مطالبات آنها را دنبال می کند؛ هر هفته نمایندگان سئوالاتی را از وزرا در کمیسیون های مختلف مطرح می کنند بنابراین این طور نیست که ما میرزا بنویس دولت باشیم.

نماینده مجلس: ما میرزا بنویس دولت نیستیم!

به گزارش مدارا، محمدحسن آصفری گفت:با توجه به احتمال استیضاح برخی وزرا در مجلس، در روزهای اخیر اخباری درباره تغییراتی در ترکیب کابینه مطرح بود و این تحلیل در محافل رسانه ای وجود داشت که «دولت ترجیح می دهد خود برای اصلاح کابینه اقدام کند» اما سخنگوی دولت این اخبار تکذیب کرد.

وی درباره تغییرات کابینه و احتمال استیضاح برخی وزرا در مجلس گفت: استیضاح جدی هیچ کدام از وزرا در دستورکار مجلس قرار ندارد. البته نمایندگان مجلس درباره عملکرد برخی وزرا گله‌مند و معترض هستند اما کار به جایی نرسیده که نمایندگان دنبال استیضاح باشند.

وی افزود: وزرا به مجلس می آیند و در کمیسیون های مختلف به سئوالات و انتقادهای نمایندگان پاسخ می دهند، بعضا هم موضوعات رفع می شود اما فعلا استیضاح هیچ وزیری در دستورکار مجلس قرار ندارد.

این نماینده اصولگرای مجلس درباره رایزنی بین دولت و مجلس برای اصلاح کابینه بدون انجام استیضاح اظهار کرد: نمایندگان به عنوان مجلس شورای اسلامی چنین اقدامی را انجام ندادند، البته شاید کسی به طور انفرادی این توصیه را داشته باشد.

آصفری درباره تأثیر تداوم گرانی ها بر قضاوت مردم راجع به نوع نظارت مجلس بر دولت اظهار کرد: البته دولت تنها مقصر وضع موجود نیست اما مجلس نماینده مردم است و به طور جد مطالبات آنها را دنبال می کند؛ هر هفته نمایندگان سئوالاتی را از وزرا در کمیسیون های مختلف مطرح می کنند بنابراین این طور نیست که ما میرزا بنویس دولت باشیم.

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است