کد خبر : 189124
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ - 09:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پای پلیس هم به واردات خودرو کشیده شد!

به گفته جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا واردات خودروی باکیفیت می‌تواند باعث کاهش آمار تصادفات، مصدومان و جانباختگان شود و روند اسقاط خودروهای فرسوده را افزایش دهد.

پای پلیس هم به واردات خودرو کشیده شد!

به گزارش مدارا، اوایل سال ۱۳۹۷ بود که واردات خودرو به کشور به دلایل مختلف از جمله کمبود ارز در کشور ممنوع شد، تصمیمی که پیامدهای بسیاری داشت و البته نفع آن نیز به جیب خودروسازانی رفت که در همین چندسال شاهد افزایش نجومی قیمت تولیداتشان بودند. تولیداتی که با همان کیفیت و استاندارد سال‌های قبل تولید می‌شود و حتی سلامت و استاندارد برخی از امکانات آنان نظیر ایربگ، باک بنزین، ترمزها و … محل مناقشه است.

در چنین شرایطی گفته شد که مجلس شورای اسلامی با واردات ۷۰ هزار دستگاه خودروی سواری به کشور در سال ۱۴۰۱ موافقت کرده است. موضوعی که فراز و فرودهای بسیاری داشته و حتی برخی از منابع از حذف آن از بودجه سال ۱۴۰۱ سخن به میان آوردند و البته تاکنون نیز محقق نشده است. در این میان پلیس نیز ضمن انتقاد از کیفیت برخی خودروهای تولیدی داخل از مدافعان واردات خودروی باکیفیت است تا هم چرخ اسقاط خودروهای فرسوده مجدد بچرخد و هم آمارهای تصادفات کاهش یاید.

سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از شروط شماره‌گذاری خودروهای وارداتی اسقاط خودروی فرسوده است، گفت: برابر قانون با توجه به حجم و مشخصات وسیله نقلیه وارداتی، باید یک، دو یا سه دستگاه وسیله نقلیه فرسوده اسقاط شود. اما در این چند سال به توجه به ممنوعیت واردات خودرو به کشور، اسقاط خودروهای فرسوده نیز کاهش چشم گیری یافته است.

وی ادامه داد:‌ واردات خودروی با کیفیت می‌تواند در کاهش آمار تصادفات، مصدومان و جانباختگان موثر باشد. از طرف دیگر نیز همانطور که گفتم واردات خودروی خارجی با توجه به قوانین کشورما باعث از رده خارج شدن خوروهای فرسوده هم می‌شود که همین موضوع هم باز در کاهش تصادفات و شمار مصدومان و موارد فوتی ناشی از تصادفات موثر است.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اضافه کرد:‌این موضوع می‌تواند بازار رقابتی را نیز در میان خودروسازان داخلی ایجاد کرده و منجر به افزایش کیفیت این خودروها شود که قطعا نتیجه آن افزایش کیفیت تولیدملی و ایمنی این خودروها خواهد شد. وقت آن شده که خودروسازان تغییر کیفی در محصولاتشان داده و استانداردهای آن را ارتقا دهند.

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است