کد خبر : 189115
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ - 09:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

مجلس از افزایش بهای اینترنت حمایت نمی‌کند

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «از دولت انتظار است که برای افزایش قیمت اینترنت اقدامی نکند»، گفت: قطعاً موضوع افزایش بهای اینترنت را پیگیری می‌کنیم و از وزارت مربوطه و دولت می‌خواهیم تا نسبت به اصلاح این تعرفه سریعاً اقدام کند تا هزینه‌های مازادی بر مردم تحمیل نشود.

مجلس از افزایش بهای اینترنت حمایت نمی‌کند

به گزارش مدارا، احمد راستینه با انتقاد از افزایش بهای اینترنت با بیان اینکه «امروز مهمترین وظیفه دولت فراهم کردن بستر لازم برای فعالیت‌های فضای مجازی است»، اظهار کرد: امروز دیگر فعالیت‌های فضای مجازی به یکی دو موضوع خلاصه نمی‌شود بلکه بخش زیادی از داد و ستدها و فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و روابط بین بخش‌های مختلف بخش خصوصی و همچنین نیازمندی‌های خدماتی مردم در بستر فضای مجازی اتفاق می‌افتد.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس با بیان اینکه «از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور طی بیش از ۲ سال گذشته با توجه به محدودیت‌ برگزاری کلاس‌های آموزشی و فوق برنامه‌ها مردم مجبور هستند از بستر فضای مجازی بیشتر استفاده کنند»، تصریح کرد: انتظار از دولت این است که نسبت به افزایش قیمت اینترنت اقدامی نکند؛ این هزینه‌ها، هزینه‌های مازاد بر مردم است و قطعاً مجلس از این موضوع حمایت نخواهد کرد و نسبت به آن نقد دارد.

وی تاکید کرد: ما قطعاً موضوع افزایش بهای اینترنت را پیگیری می‌کنیم و از وزارت مربوطه و دولت می‌خواهیم تا نسبت به اصلاح این تعرفه سریعاً اقدام کند تا هزینه‌های مازادی بر مردم تحمیل نشود.

صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی روز دوشنبه ۲۹ فروردین از افزایش ۶۰ درصدی تعرفه اینترنت خانگی خبر داد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: آنچه در ایران رخ داد، نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای بود
ترامپ: آنچه در ایران رخ داد، نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای بود

ترامپ طی سخنرانی در اجلاس ناتو در لاهه هند مدعی شد: اسرائیل در روزهای اخیر خسارات سنگینی متحمل شد.

دور جدید مذاکره ایران و آمریکا هفته آینده برگزار می‌شود؟
دور جدید مذاکره ایران و آمریکا هفته آینده برگزار می‌شود؟

برخی گزارشهای تأیید نشده، حاکی از احتمال نشست دوجانبه ایران و آمریکا در عمان است که قرار است در روزهای آتی برگزار شود.

علم‌الهدی: اسرائیل نابود شده و جایی برای زندگی در آن وجود ندارد
علم‌الهدی: اسرائیل نابود شده و جایی برای زندگی در آن وجود ندارد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اسرائیل در حال حاضر نابود شده است و جایی برای زندگی در آن وجود ندارد، اسرائیل ملتی نداشت، آن افرادی که در آن زندگی می‌کردند نیز فرار کردند و اسرائیل تنها یک پایگاه و پادگان نظامی برای آمریکا بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است