کد خبر : 189084
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ - 07:47
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نمایندگان زیر بار طرح شفافیت نمی‌روند؟

نماینده مرودشت در مجلس گفت: با توجه به اینکه طرح شفافیت آرای نمایندگان برای تصویب، نیازمند ۲سوم آرای نمایندگان است، این نگرانی وجود دارد که این طرح بار دیگر حائز حدنصاب برای رای‌آوری در مجلس نشود.

نمایندگان زیر بار طرح شفافیت نمی‌روند؟

به گزارش مدارا، جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، درباره احتمال به حاشیه رفتن طرح شفافیت آرای نمایندگان پس از تصویب دو فوریت طرح شفافیت قوای ۳گانه در صحن مجلس گفت: بنده از پیشگامان شفافیت آرای نمایندگان بودم منتها منتقدان و مخالفان این طرح یک سری ایرادات درستی  به آن می‌گرفتند مبنی بر اینکه در صورت تصویب آن آزادی عمل نمایندگان  ذبح می‌شود.

 

به گزارش تسنیم، وی افزود: با توجه به اینکه در ماده ۴ طرح شفافیت قوای ۳گانه تاکید شده است که شفافیت باید شامل تمامی شوراهای فعال در کشور از جمله شوراهای شهر و روستا و مجلس شورای اسلامی شود این مسئله می‌تواند دغدغه نمایندگان مخالف شفافیت آرا را مرتفع کند.

 

نماینده مرودشت در مجلس خاطرنشان کرد: البته ماده ۴ این طرح یک مغایرت قابل توجه با قانون اساسی دارد که عبارت است از اینکه   آیین‌نامه محرمانگی و غیرعلنی بودن جلسات هر کدام از نهادها و شوراها  پس از تصویب شورای امنیت ملی به اطلاع عموم خواهد رسید که این ایراد نیز می‌تواند در قالب پیشنهاداتی که نمایندگان در زمان بررسی طرح در صحن مطرح می‌کنند، اصلاح شود.

 

رشیدی کوچی گفت: به نظر می‌رسد از آنجا که  این نگرانی وجود داشت که در صورت بررسی مجدد طرح شفافیت آرای نمایندگان در صحن،  حد نصاب ۲سوم  برای تصویب این طرح بدست نیاید،  طرح شفافیت در قوای ۳گانه مطرح شد تا این بار  با مرتفع شدن ایرادات مخالفان طرح شفافیت آرای نمایندگان، شفافیت در مجلس که مطالبه مردم از مجلس یازدهم بوده نیز به سران مطلوب برسد.

 

دو فوریت طرح شفافیت در قوای ۳گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها در نشست یکشنبه (۲۸ فروردین) مجلس به تصویب وکلای ملت رسید.

اخبار مرتبط:
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: نمی‌خواهیم ایران نابود شود
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: نمی‌خواهیم ایران نابود شود

پس از سخنان محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه سابق ایران، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس سخنان خود را با تاکید بر اینکه «هیچ‌کس در شورای همکاری خلیج فارس نمی‌خواهد ایران نابود شود» آغاز کرد. او گفت: «ما اینجا آمده‌ایم تا در مورد حال و آینده صحبت کنیم. اینکه چگونه می‌توانیم منطقه خود را همراه با برادران و خواهران مان در ایران امن و با ثبات سازیم.»

مجلس در آستانه بررسی فشرده لایحه دوفوریتی بودجه؛ احتمال سه‌شیفته شدن صحن علنی
مجلس در آستانه بررسی فشرده لایحه دوفوریتی بودجه؛ احتمال سه‌شیفته شدن صحن علنی

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از آغاز بررسی لایحه دوفوریتی «الزامات قوانین بودجه‌های سنواتی» از فردا خبر داد و اعلام کرد جلسات این هفته به‌صورت دوشیفته برگزار می‌شود؛ تصمیم‌گیری درباره سه‌شیفته شدن صحن نیز در جلسه فردا انجام خواهد شد.

نماینده مجلس: استیضاح وزیر راه اگر به صحن مجلس بیاید رای خواهد آورد
نماینده مجلس: استیضاح وزیر راه اگر به صحن مجلس بیاید رای خواهد آورد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها را با بیان این‌که مهم‌ترین محورهای استیضاح وزیر راه، ناتوانی در اجرای تکالیف قانونی و بی‌اعتقادی عملی ایشان به اجرای برخی قوانین کلیدی است گفت: یکی از موارد جدی، عدم عرضه زمین در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت است؛ موضوعی که می‌تواند نقش مهمی در تعدیل و کاهش قیمت مسکن داشته باشد. اگر این استیضاح به صحن مجلس بیاید، قطعاً رأی خواهد آورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است