کد خبر : 189080
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ - 04:34
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

توصیه عجیب مطهری به فوتبالیست‌ها

نماینده ادوار مجلس، در حساب توییتر خود نوشت: «افطار کردن مهدی طارمی وسط یک بازی حساس، سجده کردن محمد صلاح مصری بعد از گل زدن، و افطار کردن کریم بنزمای فرانسوی ۱۳ دقیقه قبل از بازی حساس با چلسی و سه گل در آن بازی زدن، همه اینها تبلیغ اسلام است. سایر بازیکنان ما در اروپا نیز باید این گونه باشند.»

توصیه عجیب مطهری به فوتبالیست‌ها

به گزارش مدارا، علی مطهری، نماینده ادوار مجلس، در حساب توییتر خود نوشت: «افطار کردن مهدی طارمی وسط یک بازی حساس، سجده کردن محمد صلاح مصری بعد از گل زدن، و افطار کردن کریم بنزمای فرانسوی ۱۳ دقیقه قبل از بازی حساس با چلسی و سه گل در آن بازی زدن، همه اینها تبلیغ اسلام است. سایر بازیکنان ما در اروپا نیز باید این گونه باشند.»

اخبار مرتبط:
لبنان: اروپا مذاکرات با ایران را به پرونده هسته‌ای محدود نکند!
لبنان: اروپا مذاکرات با ایران را به پرونده هسته‌ای محدود نکند!

وزیر امور خارجه لبنان صبح امروز -سه‌شنبه- در بروکسل در موضعی مداخله‌جویانه علیه ایران از کشورهای اروپایی خواست که مذاکرات با ایران را به پرونده‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک محدود نکنند.

نطق تازه گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران
نطق تازه گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی است که بدون دستیابی به توافقی پایدار با ایران، تهدید این موضوع همواره زیر سایه «شمشیر داموکلس» باقی خواهد ماند.

هزینه سفر‌های استانی سعید جلیلی از کجا تامین می‌شود؟
هزینه سفر‌های استانی سعید جلیلی از کجا تامین می‌شود؟

مساله منبع تامین هزینه‌های سفر‌های استانی سعید جلیلی و بودجه دولت سایه او دوباره در فضای مجازی مورد سوال و ابهام کاربران قرار گرفته است. سوالی که مدت‌های زیادی است مطرح شده، اما پاسخی درباره آن داده نمی‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است