کد خبر : 188987
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ - 14:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

بالاخره پنجشنبه‌ها تعطیل شد؟

فارس نوشت:اعضای کمیسیون آموزش خبر برخی از رسانه‌ها درباره تصویب طرح تعطیلی روزهای پنجشنبه‌ ادارات و مراکز آموزشی در کلیه استان‌ها و شهرستان‌های کشور به دلیل حمایت از نهاد خانواده را به شدت تکذیب کردند.

بالاخره پنجشنبه‌ها تعطیل شد؟

به گزارش مدارا، برخی از رسانه‌ها به نقل از سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تصویب طرح تعطیلی روزهای پنجشنبه‌ ادارات و مراکز آموزشی در کلیه استان‌ها و شهرستان‌های کشور به دلیل حمایت از نهاد خانواده در این کمیسیون خبر داده بودند.

محمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس ضمن تکذیب این خبر تاکید کرد که اصلا وجود چنین طرحی در کمیسیون آموزش و تحقیقات صحت ندارد.

شیوا قاسم‌پور عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز از تصویب چنین طرحی در این کمیسیون اظهار بی اطلاعی کرد.

رضا حاجی‌پور سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم خبر فوق در جعلی و شیطنت رسانه ای خواند و گفت: این خبر مربوط به سال ۹۸ بوده که مجددا بازنشر شده است.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است