کد خبر : 188984
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ - 13:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

قهر کرباسچی با کارگزاران سازندگی؟

رئیس کمیته آموزش حزب کارگزاران گفت: از افرادی که تاکنون استعفا دادند آقایان کرباسچی و طاهرنژاد علیرغم قولی که مبنی بر بازگشت داده‌اند، هنوز به این حزب برنگشته‌اند.

قهر کرباسچی با کارگزاران سازندگی؟

به گزارش مدارا، علی محمد نمازی، فعال سیاسی عضو حزب کارگزاران درباره آخرین فعالیت‌های حزب کارگزاران سازندگی گفت: حزب بسیار فعال شده، جلسات شورای مرکزی به طور مرتب هر دو هفته یک بار با دستور از قبل تعیین‌شده برگزار می‌شود. همچنین ستاد اجرایی حزب تشکیل و جلساتی را برگزار کرده و در آن جلسه، آقای مرعشی وظیفه هر معاون و مسئولان دفاتر هر معاونت را پیگیری می‌کند تا برنامه‌های آتی مشخص باشد.

وی افزود: بنده نیز به عنوان مسئول کمیته آموزش، جلسات را به صورت حضوری و مجازی برگزار کرده و برنامه‌هایی که معاونت آموزش باید زیر نظر دبیرکل پیگیری کند، را در دستور کار بررسی قرار داده و آن‌ها را نهایی می‌کنم. جلسات کمیته سیاسی حزب تشکیل می‌شود اما این کمیته خواست تا اگر مقدور است، آقای کرباسچی مسئولیت این کمیته را داشته باشد. یکی از کارکردهای اصلی حزب سیاست و در این عرصه مهم‌ترین مسئله چرخش قدرت از طریق دموکراتیک یعنی انتخابات است که قطعا در دستور کار حزب کارگزاران قرار گرفته است.

نمازی درباره اینکه شخصیت‌هایی که قبلا از حضور در حزب استعفا داده بودند آیا برگشتند، گفت: خانم فائزه هاشمی بازگشته و مسئولیت معاونت آموزش را قبول کرده، خانم ترکان هم جسته و گریخته در چند جلسه حزب شرکت کرده و در گروه کارگزاران فعال است. اما از کسانی که تا امروز استعفا دادند، آقایان کرباسچی و طاهرنژاد با توجه به اینکه قول دادند به حزب برگردند اما هنوز نیامدند.

اخبار مرتبط:
سخنگوی سپاه: علت شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه این بود که نتوانست جنگ را به داخل بکشد
سخنگوی سپاه: علت شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه این بود که نتوانست جنگ را به داخل بکشد

سردار نائینی گفت: فتنه ۸۸ و جنگ ۱۲ روزه از پیچیده‌ترین پروژه‌های براندازی نرم پس از انقلاب اسلامی بود که با هوشیاری و واکنش به‌موقع مردم، به شکست دشمن انجامید.

سخنگوی وزارتخارجه: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد
سخنگوی وزارتخارجه: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد

بقائی گفت: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد. مادامی که عضو معاهده منع اشاعه هستیم و به موافقتنامه جامع پادمان ملتزم هستیم می‌دانیم چه گونه تعهداتمان را اجرا کنیم.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس: سؤال از رئیس جمهور در مجلس مطرح نیست
عضو هیئت‌رئیسه مجلس: سؤال از رئیس جمهور در مجلس مطرح نیست

در آستانه برگزاری جلسه نظارتی سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی که احتمال حضور رئیس‌جمهور در آن مطرح است، برخی رسانه‌ها خبر از تلاش جمعی از نمایندگان برای طرح سؤال از رئیس‌جمهور دادند. در همین راستا، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در خصوص اخباری مبنی بر طرح سوال از رئیس‌جمهور گفت‌: اصلاً سؤال از رئیس‌جمهور در مجلس مطرح نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است