کد خبر : 188760
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ - 07:50
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

فائزه هاشمی پاسخ داد

دیده بان ایران از واکنش فائزه هاشمی به اتهامات منتشر شده علیه فیلمی از سخنان او خبر داد.

فائزه هاشمی پاسخ داد

به گزارش مدارا، در پی انتشار اظهارات «فائزه هاشمی» که به تازگی در یک گفت وگو مجازی مدعی شده ، “تنها راه بازگرداندن سپاه به پادگان‌ها باقی ماندن آن در لیست تحریم است.” این بار فیلمی از او در تسنیم منتشر شد و این خبرگزاری ، محتوای آن را اظهاراتی موهن درباره پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد(ص) دانست.

 

در واکنش به این انتقادها ، فائزه هاشمی با ارسال یادداشتی اختصاصی برای تحریریه دیده بان ایران ، نوشت:

 

پیرو صحبت های اخیر اینجانب در مورد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افرادی که به تصور خود منافع شان را در مواجه با حقیقت متزلزل می بینند در تلافی و با هدف انحراف افکار عمومی فیلمی از اینجانب با عناوین نادرست منتشر کرده و از این طریق درصدد القای توهین به مقدسات دینی توسط اینجانب هستند. این در حالی است که در صورت دقت در فیلم منتشره بدون پیش داوری و بدون جانبداری، فقدان توهین و فقدان قصد توهین از طرف اینجانب که خود را مسلمان و معتقد می دانم آشکار و مبرهن است.

 

فائزه هاشمی رفسنجانی بهرمانی

 

۱۴۰۱/۰۱/۳۱

 

 

 

اخبار مرتبط:
چشمک یک کشور اروپایی به مذاکره با ایران
چشمک یک کشور اروپایی به مذاکره با ایران

نخست‌وزیر ایتالیا در چهل و ششمین اجلاس شورای همکاری خلیج فارس گفت: دستیابی به توافقی تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد برنامه هسته‌ای ایران، امری بسیار مهم است.

اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است